Lepa ŠPANKINJA osvojila je srce našeg GLUMCA: Upoznali su se kad je imala 15 godina, i već tada je znao da je ONA žena njegovog ŽIVOTA

Najžena Vesti 11.07.2022 12:03 1

Uroš Jovčić, glumac i domaćin kviza "Štoperica" oženio je Španjolku Dženi Martin, svoju ljubav koja je u početku bila samo platonska.

dženi

Printscreen/Instagram

Par se upoznao na Tenerifima prilikom snimanja filma "Montevideo, bog te video”, kada je on imao 21, a ona 15 godina.

 

Zbog njega i ljubavi rešila je da joj Srbija bude primarna adresa. 

Sa Urošem živi u stanu koji su im ustupili njegovi roditelji, a glumac je jednom prilikom ispričao da sa izabranicom planira gala svadbu.

 

 

- Kad skupim kintu, napraviću gala venčanje - izjavio je glumac, što se konačno i ispunilo.

 

 

Sada žive u Beogradu, a letos su se zakleli na večnu ljubav.

Dženifer se trudi da što bolje nauči naš jezik.

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je za Gloriu.

Lepa Špankinja je osim u svog dečka zaljubljena i u Srbiju, a najviše joj se sviđaju priroda i ljudi.

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - iskrena je Dženifer.

 

Komentari (1)
Loading
Stojko
09.10.2021 18:10

Jel daje casove spanskog?