U mladosti je izgledala potpuno DRUGAČIJE: Isplivala STARA fotografija Snežane Đurišić - da li biste je PREPOZNALI?

K.Ć. Vesti 30.08.2022 14:45 0

Na jednom Instagram profilu koji je posvećen javnim ličnostima i njihovim fotografijama iz mladosti, pojavila se i slika Snežane Đurišić iz mlađih dana

U mladosti je izgledala potpuno DRUGAČIJE: Isplivala STARA fotografija Snežane Đurišić - da li biste je PREPOZNALI?

Alo

Pored njenog vokala kojem godinama ne odolevamo, pevačica Snežana Đurišić spada u grupu lepih i negovanih žena koje bez preteranih estetskih intervencija izgledaju prirodno.

Naime, ta fotografija nastala je 1974.godine, na kojoj se može videti sva mladost i jedrina. Snežana je tada imala dugu braon kosu, sa jako malo šminke na licu.

To su bila vremena kada je na ceni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas retko odoleva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Inače, Snežana se poslednjih godina veoma posvetila svojoj kilažu, a jednom prilikom je rekla kako je smršala.

- Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla Snežana.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading