Prepoznajete li ovog DEČAKA, danas SVETSKI poznatu zvezdu? Bio je gost Minimaksa, u zagrljaju Nede Ukraden i Vesne Zmijanac

Vesti 31.08.2022 16:40 1

Danas je jedan od najboljih violinista na celom svetu, koji se nedavno vratio u Srbiju

Prepoznajete li ovog DEČAKA, danas SVETSKI poznatu zvezdu? Bio je gost Minimaksa, u zagrljaju Nede Ukraden i Vesne Zmijanac

Printscreen/Instagram

 

Najpoznatiji srpski violinista i svetska zvezda sa violinom, legendarni Stefan Milenković još kao dete našao se u svetu domaćih estradnih umetnika i ne sluteći, niko od zvezda sa fotografije da će maleni deča izrasti u jednog od najboljih violinista današnjice.

Naime, slavni srpski violinista, sudeći po fotografiji, još kao dečak bio je gost slavnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa i to u društvu tada najvećih muzičkih zvezda sa srpske estrade, pevačica Nede Ukraden i Vsne Zmijanac.

Violinista Stefan Milenković

Inače, Stefan Milenković kao mali odredio je svoj današnji put. Rođen je u porodici Zorana Milenkovića, violiniste, i Lidije Kajnaco, pijanistkinje italijanskog porekla. Prve časove violine davao mu je otac još kad je imao tri godine. Tri godine kasnije imao je prvi nastup kao solista sa orkestrom.

Danas je profesor muzike na nekoliko unverziteta u svetu i nosilac najvećih priznanja iz svoje oblasti.

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
Hrvoje Jovanovic
31.08.2022 17:06

U pitanju su Zmiki, Neda i Ljijlana Nikolovska iz Magazina. Ljiljana je 1991 podrzala Tudjmanovu stranu u raspadu Jugoslavije ali su joj ustase isterale porodicu iz stana u Splitu.