Leonardo LJUBI fatalnu MARIJU: Bivšu DEVOJKU ostavio zbog BIZARNE stvari, a evo koliko NOVA ima godina

Vesti 01.09.2022 12:25 0

Ljubavni život čuvenog Leonarda Dikapria je trenutno predmet podsmeha

Leonardo LJUBI fatalnu MARIJU: Bivšu DEVOJKU ostavio zbog BIZARNE stvari, a evo koliko NOVA ima godina

EPA

Instagram je prepun mimova na račun Leovog stila života, tačnije njegovebizarne sklonosti da svaku devojku ostavi nakon što proslave 25 rođendan.

Iako se deo javnosti ponadao da će sudbina američkog modela Kamile Morone biti drugačija, Leo je opravdao očekivanja onih koji su prema namerama holivuskog lepotana bili sumnjičavi. Očigledno je da je i njen rođendan bio kritičan.

 

Iako se pretpostavlja da je devojku ostavio još u julu, neposredno posle njenog rođendana, vest je preplavila svetske tabloide tek poslednjih dana. Čini se da ga to i nije baš potreslo.

Tako su već sada isplivale fotografije s navodnom novom devojkom, 22-godišnjom ukrajinskom manekenkom Marijom Beregovom, i prijateljem glumcem Tobijem Megvajerom kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu u avgustu ove godine.

Navodno su se upravo tamo upoznali, a čini se da se i ona prije leta razvela od supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida koji u Monacu ima modno carstvo. 

Ipak, vijest o prekidu tek je sada stigla do svjetskih medija, a iako je ovaj 47-godišnji glumac itekako dobio svoju dozu kritike na društvenim mrežama zbog tendencije da ne dejta sa ženama starijima od 25 godina, čini se da ga to nije nikada previše doticalo. Tako su već sada isplivale fotografije s navodnom novom djevojkom, 22-godišnjom ukrajinskom manekenkom Marijom Beregovom, i prijateljem glumcem Tobeyem Maguireom kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu u srpnju ove godine. Navodno su se upravo tamo upoznali, a čini se da se i ona prije ljeta razvela od supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida koji u Monacu ima modno carstvo. Uz to, 30-godišnji poduzetnik unuk je Massouda Abdelhafida koji je bio desna ruka libijskog diktatora Gaddafija.

Beregova je odrasla u Švajcarskoj, ali trenutno živi u Londonu gde se školuje za preuzimanje porodične farmaceutske kompanije. Marija ima nešto više od 40.000 pratilaca na Instagramu, a njen broj je strahovito porastao otkako su svetski mediji pisali o njenoj novoj navodnoj romansi sa legendarnim glumcem.

 

Komentari (0)
Loading