Ljubav Natalije i Nikole Jokića traje od SREDNJE škole: Čim ju je video, odmah se ZALJUBIO iako je ona prema njemu bila HLADNA

Vesti 02.09.2022 13:13 0

Amerika bruji o njegovom nestvarnom rekordu, a veliku podršku Nikoli Jokiću i vetar u leđa daje mu supruga Natalija.

Ljubav Natalije i Nikole Jokića traje od SREDNJE škole: Čim ju je video, odmah se ZALJUBIO iako je ona prema njemu bila HLADNA

Printscreen/ Instagram

Njihova ljubavna priča počela je 2013. godine još u srednjolskim danima.

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija.

 

 

Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", priseća se Nikola.

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitetu.

Ljubav Natalije i Nikole Jokića traje od SREDNJE škole: Čim ju je video, odmah se ZALJUBIO iako je ona prema njemu bila HLADNA

Profimedia

 

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala," ispričao je košarkaš svojevremeno.

Naime, u jednom momentu se priča o tome kako je Nikola izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Break4Cake (@break_4_cake)

 

Kada se srećni par spojio, sve mu je krenulo od ruke. Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

U septembru su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana.

 

 

Njihova veza privukla je pažnju i američkih medija. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i devojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici. Na poslednjem merenju je izmereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Ljubav između Nikole i Natalije podseća na najlepši romantični film. Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i retko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama. Jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug.

 

 

Veliki Meša Selimović je rekao "Ko promaši ljubav, promašio je život". Ova rečenica najbolje opisuje Nikolu Jokića, jer gledajući dokumentarac o njemu, shvatili smo dve stvari: Nikola Jokić je u ranoj mladosti dobro odabrao, i ženu i zanimanje.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading