Svima poznat "DEČAK SA ČOKOLADE" sada je ZGODNIJI nego što možete da zamislite: Opet je skrenio pažnju na sebe, cela VENECIJA ga je gledala!

Vesti 08.09.2022 07:30 0

Njegov lik će mnogima ostati upamćen i prva asocijacija na detinjstvo

Svima poznat "DEČAK SA ČOKOLADE" sada je ZGODNIJI nego što možete da zamislite: Opet je skrenio pažnju na sebe, cela VENECIJA ga je gledala!

Printscreen/Youtube

Alesandro Eger je maneken i glumac, a njegovo dečačko lice svi dobro poznaju, zahvaljujući davnoj reklami za Kinder čokoladu.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Alesandro rođeni Beograđanin i da je detinjstvo proveo na Banovom brdu.

- Majka mi je Srpkinja, Beograđanka, a tata Italijan. Detinjstvo sam proveo na Banovom brdu u Beogradu, gde me je odgajala baka, jer je mama zbog posla uglavnom boravila u Italiji - otkrio je Aleksandar jednom prilikom za Gloriju.

Svima poznat

Profimedia

 

 

Sa porodicom se preselio u Italiju, a danas uspešno gradi filmsku i muzičku karijeru, što dokazuju i uloge u "House of Gucci" i seriji "The Band". 

Sada je privukao pažnju javnosti, pojavivši se na 79. Filmskom festivalu u Veneciji, sa svojom lepšom polovinom, manekenkom Madalinom Doroftei.

 

 

Oboje su blistali u veoma elegantnim izdanjima, a zanimljivo je da njih dvoje žive zajedno još od svoje 20. godine.

 

 

Takođe često i sarađuju, radeći za mnogobrojne prestižne modne kuće, pa nije ni čudo što važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading