Da li se sećate najpopularnijeg ZATVORENIKA? Žene su LUDELE za njim a evo kako danas izgleda i u kakvom LUKSUZU živi

Vesti 08.09.2022 17:40 0

Život mu je krenuo u najboljem smeru kada se najmanje nadao

Da li se sećate najpopularnijeg ZATVORENIKA? Žene su LUDELE za njim a evo kako danas izgleda i u kakvom LUKSUZU živi

Printscreen/Youtube

Najseksepilniji zatvorenik Džeremi Miks nije ni sanjao da će zahvaljujući fotografiji koja je procurela na dan njegovog hapšenja, postati prava zvezda.

Retko koji zatvorenik postane slavan zahvaljujući fotografiji hapšenja, međutim plavooki lepotan Džeremi Miks upravo tako je postao  jedan od retkih zatvorenika kom su se vrata šoubiznis sveta širom otvorila, a da još nije ni izašao iz zatvora.

Plavooki lepotan rođen je sa zavisnošću od heroina, jer su mu oba roditelja koristila narkotike. Osim toga, često su bili i oni osuđivani zbog raznih nedela.

- Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam s za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio Loru, prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju 36 puta, dok je njen sin spavao u susednoj sobi.- prisetio se Miks.

Otac Rej je zbog tog gnusnog čina 1984. godine otišao je u zatvor, a Miks je odrastao uz majku Kejti u jezivim uslovima. Sve to ga je navelo da krene pogrešnim putem.

- Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo - priča bivši zatvorenik.

Nakon izlaska iz zatvora, Džeremi je krenuo da gradi manekensku karijeru.

Džeremi koji danas ima 39 godina, osim što može da se pohvali titulom "najseksi zatvorenika na svetu", konačno živi život o kojem je ranije mogao samo da sanja.

Ipak i njegov ljubavni život bio je itekako zanimljiv javnosti. 

Naime on je smuvao milionerku i ostavio svoju porodicu zbog nje. Prevario je svoju suprugu pred celim svetom, što je bio svojevrstan skandal s obzirom da je bio u braku i imao sina. Nakon što se saznalo da mu je nova devojka trudna, mediji su počeli da predviđaju njihovo venčanje.

Ljubav sa Kloi, je bila pobedila sve prepreke, te je lepotan ostavio suprugu. Par je bio zajedno do prošle godine, dobili su i dete, no ubrzo nakon porođaja su okončali romansu, navodno zbog njenih preljuba.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading