Kejt Midlton UHVAĆENA u javnosti prvi put nakon VESTI o kraljičinom KRITIČNOM stanju: Zbunjen izraz lica, na njenoj faci se vidi ZABRINUTOST

Vesti 08.09.2022 19:10 1

Kejt ipak nije uz kraljicu u ovom kritičnom momenti, morala je da ostane uz decu koja idu u školu

Kejt Midlton UHVAĆENA u javnosti prvi put nakon VESTI o kraljičinom KRITIČNOM stanju: Zbunjen izraz lica, na njenoj faci se vidi ZABRINUTOST

Profimedia

 

Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, ostala je u Vindzoru kao uža porodica koja se uputila u Balmoral da bi bila uz kraljičin krevet. Princ Vilijam je požurio u Škotsku zbog sve veće zabrinutosti za kraljičino zdravlje, ali Kejt je ostala u Adelaide i primećena je kako napušta zamak Vindzor da pokupi decu iz škole danas popodne. Danas je bio prvi dan za princa Džordža (9), princezu Šarlot (7) i princa Luisa (4) u školi Lambruk.

Na ovoj fotografiji se vidi očigledna zabrinutost Kejt Midlton.

Juče je petočlana porodica stigla zajedno na popodnevno 'naseljavanje', a jutros su objavljene vesele fotografije na kojima hodaju ruku pod ruku. U saopštenju Kensingtonske palate navodi se: „Vojvotkinja od Kembridža je ostala u Vindzoru dok su princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis prvi ceo dan u novoj školi.

Vojvoda od Kembridža pridružio se princu Čarlsu i drugim članovima uže porodice, među kojima je i kraljičin sin princ Endru.

„Nakon pregleda koji je obavljen jutros, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje Njenog Visočanstvai preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom. Kraljica ostaje u Balmoralu", saopštila je Bakingemska palata.

Ukoliko dođe do tragičih vesti o smrti kraljice, odsustvo Kejt Midlton moglo bi se čak protumačiti i kao određeno kršenje protokola.

U Balmolar je otputovao i princ Hari, ali bez supruge Megan Markl, piše "Dejli mejl".


 

Komentari (1)
Loading
SNIPER
09.09.2022 00:44

A ZBOG CEGA JE KEJT ZABRINUTA? MOZDA ZBOG DOBROG ZDRAVLJA NOVOG KRALJA CARLA III. E VALA CE SE NACEKATI. TAJ SE NIJE NAMUCIO NI UMORIO RADECI ZIVECE ON KO I NJEGOVA BABA ILI MAMA.