Porodica potvrdila: Preminuo poznati astrolog Dušan Veličković

M. G. Vesti 10.09.2022 11:44 1

Poznati srpski astrolog Dušan Veličković (60) je preminuo, saopštila je porodica astrologa.

Porodica potvrdila: Preminuo poznati astrolog Dušan Veličković

Printscreen/ Facebook

Na njegovom Fejsbuk profilu je porodica Veličković objavila zvaničnu informaciju.

- Dragi naši prijatelji, Sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti. Porodica Veličković – napisali su.

 

 

Kako Telegraf piše, astrolog je preminuo juče. Njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od astrologa Veličkovića divnim rečima.

- Brate moj, legendo moja hvala ti za sve. Bio si uvek uz mene i u dobru i u zlu. Nista ne može zameniti naše svakodnevno kafenisanje u Dolcinu, toliko smo se poznavali da smo mogli da sedimo i ćutimo po nekoliko sati, bio si uvek nasmejan, pozitivan, takvog čoveka kao tebe nisam upoznao, a verujem da i ne postoje takva dva čoveka na Planeti Zemlji. Jednostavno bio si Dušan Veličković. Počivaj u Miru brate moj - napisao je prijatelj Dušana Veličkovića.

 

Veličkovića pamtimo po prognozama i predviđanjima na polju astrologije i numerologije. Gostovao je u mnogim emisijama, te ga Srbija po tome najviše pamti.

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
joj
10.09.2022 12:47

ajel video šta ga čeka?