"Draga MAJKO, teško je BEZ TEBE, vraćam se u one sretne dane..." Nikad viđeni FOTO ALBUM Silvane Armenulić i njene ćerke Gordane!

T.Đ Vesti 12.10.2021 14:42 0

Film „Toma“ ni posle mesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost.

"Draga MAJKO, teško je BEZ TEBE, vraćam se u one sretne dane..." Nikad viđeni FOTO ALBUM Silvane Armenulić i njene ćerke Gordane!

Printscreen/Facebook

Tema i život muzičkih velikana naišla je na oduševljenje javnosti, pa je svaka "informacija više" svima zanimljiva. 

Smrt Silvane Armenulić sigurno je najteže pala njenoj ćerki Gordani, koju je dobila u braku sa suprugom Radmilom. 

Pre nego što je postao PEVAČ, bavio se potpuno drugim POSLOVIMA: Nikad ne bi ste pogodili šta je Toma RADIO!

Nakon 45 godina od smrti majke rane ne zarastaju, a ovim rečima Gordana se zahvalila na svemu što joj je od nje ostalo, zauvek. 

Fejsbuk Silvanine ćerke prava je riznica najlepših uspomena sa majkom, a po fotografijama zaključujemo da je na najlepši način zabeleženo jedno srećno novogodišnje veče u domu Armenulića. 

 

Kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1976, imala samo 12 godina. Tog 10. oktobra, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.Povodom 45 godina od smrti majke, koju je prerano izgubila, Gordana Goga Armenulić na svom profilu na „Fejsbuku“ je napisala:

 

 

- Draga Majko, vraćam se u detinjstvo u one sretne dane koje smo provele zajedno.... Teško je bez tebe ...Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi i stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna Majko. Neka te Anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo - napisala je Gordana koja svojim likom i te kako podseća na majku Silvanu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading