Jedna je od OMILJENIH glumica: Karijeru je započela sa 19 godina, a mnogi ne znaju da je to bio FILM ZA ODRASLE

Vesti 10.09.2022 14:27 0

Pojedini slavni holivudski glumci karijeru su započeli u filmovima za odrasle

Jedna je od OMILJENIH glumica: Karijeru je započela sa 19 godina, a mnogi ne znaju da je to bio FILM ZA ODRASLE

Profimedia

Put do uspeha i slave nije ni malo lak, a to najbolje znaju određene holivudske face koje se nerado sećaju svojih početaka.

Naime, pojedini slavni glumci pre nego što su dobili uloge u visokobudžetnim filmovima, počeli su da rade po*no industriji, a danas su velika imena u svetu filmova. U nastavku vam predstavljamo imena koja su karijeru započela u filmovima za odrasle...

Met Leblank

Pre nego što mu je uloga Džoija u "Prijateljima" donela slavu, Met Leblank je glumio u popularnom erotskom serijalu "Red Shoe Diaries". U jednoj od epizoda serije, njegov lik zavodi sekretaricu i ima snjom akciju u liftu.

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz se sa 19 godina prvi put pojavila potpuno gola u videu pod nazivom "She's no angel". Iako je time privukla pažnju, očigledno je želela da njena karijera krene u drugom smeru. Naime, ona je tužila i u zatvor strpala tvorca videa koji ju je s istim ucenjivao.

Kameron

Printscreen/Instagram

 

Džeki Čen

Džeki Čen je 1975. je imao ulogu u po*no filmu "All in the family".

Dejvid Duhovni

Pre uloge agenta Moldera u seriji Dosije X koja ga je vinula u zvezde, Dejvid Duhovni je takođe bio deo serijala "Red shoe diaries".

Silvester Stalone

Silvester se proslavio ulogom Rokija, ali retko ko zna da je u mladosti glumio u po*nografskom filmu "The Party at Kitty and Stud's".  Stalone rekao je da je tada bio praktično beskućnik i besparica ga je primorala na to.

Helen Miren

Helen Miren 1979. glumila je u filmu "Kaligula", rimskom epu koji je na kraju zabranjen zbog kontroverznog scenarija. Većina ljudi koji su pogledali film, kažu da je čist po*nografski sadržaj.

Jedna je od OMILJENIH glumica: Karijeru je započela sa 19 godina, a mnogi ne znaju da je to bio FILM ZA ODRASLE

Profimedia

 

Arnold Švarceneger

Švarceneger je prešao put od po*no zvezde do gradonačelnika. Arnold je u mladosti zarađivao kao model, a pozirao je potpuno go za gej časopis "After Dark" i glumio i u filmu za odrasle.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading