Kristina dugo nije RAZGOVARALA sa ocem: Ovo je bio razlog, evo kako joj je Kornelije oprostio

Vesti 13.09.2022 09:03 0

Čuveni srpski kompozitor Kornelije Kovač preminuo je danas u 81. godini

Kristina dugo nije RAZGOVARALA sa ocem: Ovo je bio razlog, evo kako joj je Kornelije oprostio

Foto: Alo/Rajko Ristić

Kornelije je u braku  dobio tri ćerke, Aleksandru, Kristinu i Anju. Aleksandra i Kristina se bave muzikom i imaju značajnog uspeha u tome.  Kristina i Aleksandra su se takođe obrele u muzici, a poznato je da su svojevremeno nastupale u grupi K2, koja je devedesetih bila izuzetno popularna,a potom su obe krenule svojim putem.

Mešusobne nesuglasice rezultirale su razdorom između dve sestre, a poznato je da je Kristina pre nekoliko godina objavila šokantan status u kojem se odrekla svoje starije sestre. 

Ona je u svojoj ispovesti objasnila zbog čega je odlučila da prekine svaki odnos sa sestrom Aleksandrom Kovač, a jedan od glavnih razloga jeste to što, kako je rekla, Aleksandra ne gaji nikakva osećanja prema Kristininoj kćerki Tari.

- Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera - rekla je Kristina.

Kristina dugo nije RAZGOVARALA sa ocem: Ovo je bio razlog, evo kako joj je Kornelije oprostio

Printscreen/Instagram

 

Ovo je uticalo i na njen odnos sa ocem, pa se šuškalo da nekoliko godina nisu pričali. Ipka, uspela je da sa ocem izgladi odnose, pa su čak  viđeni u "Kombank areni" na koncertu Stinga, gde su u loži sedeli jedno pored drugog. Njihova zajednička fotografija osvanula je na Instagramu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara poštovaoca članova ove muzičke porodice, koji nisu krili sreću što kod njih ponovo vladaju ljubav i harmonija.

Podsetimo, ona se danas na Instagramu oprostila od Kornelija.U opisu je stavila samo "Moj tajko" i stavila emotikon crnog srca.

Komentari (0)
Loading