Holivudski GLUMAC odstupio od svog "PRAVILA 25": Leonadro Dikaprio pokušava da osvoji OVU MANEKENKU, mreže su se USIJALE!

Vesti 14.09.2022 10:25 0

Večiti plejboj Leonardo Dikaprio navodno je zainteresovan za manekenku sa kojom bi želeo da izlazi, a to je Điđi Hadid.

Leonardo di Kaprio

EPA

Više izvora je u ponedeljak za People potvrdilo da zvezda „Titanika” (47) i supermodel provode vreme „upoznavajući se“ u Njujorku.

Jedan insajder istakao je da se Dikaprio i Hadid još „ne zabavljaju“. Drugi je rekao da zvezda „Vuka sa Volstrita“ „definitivno juri“ samohranu majku.

– Viđeni su kako se druže sa grupama ljudi – rekao je treći izvor za People. Dodao je da je prošlo „samo nekoliko nedelja“ otkako su Dikaprio i njegova najnovija bivša, Kamila Morone, raskinuli.

Page Six je u ponedeljak razgovarao sa zasebnim izvorom. On je primetio da je nekoliko Dikaprijevih bliskih prijatelja primećeno na Hadidinoj zabavi povodom lansiranja odeće u Le Chaletu u L’Avenu u Saksu prošle nedelje. Međutim, izvor nije mogao da potvrdi da li je tamo bila i sama zvezda „Ne gledaj gore“.

Predstavnici Dikaprija i Hadid nisu odmah bili dostupni za komentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

U međuvremenu, drugi izvori su nedavno rekli za Us Weekly da zvezda „Inception“ zaista „bacila pogled“ na Hadid. Međutim, rekli su da su njih dvoje samo „prijatelji“. Kažu da plavokosa lepotica „ne želi da bude romantična sa njim u ovom trenutku“.

Glasine o nadolazećoj romansi između Di Kaprija i Hadid iznenadile su društvene mreže s obzirom na to da Dikaprio zabavljala samo žene do 25. godine. Hadid je prešla tu prekretnicu pre dve godine.

– Jednostavno ne verujem u glasine o Leu Dikapriju i Điđi Hadid samo zato što ona ima više od 25 godina – napisala je jedna osoba na Tviteru.

Drugi je napisao: „Čekaj, Leonardo Dikaprio sada želi da izlazi sa Gigi Hadid? Da li on zna da joj je 27?“

Dikaprio i Moron su se rastali tokom leta neposredno nakon što je ona napunila 25 godina. Međutim, zvaničan razlog za raskid još uvek nije objavljen u javnosti. Zvezda „Velikog Getsbija“ i argentinski model izlazili su četiri godine.

Hadidova najnovija veza visokog profila bila je sa pevačem Zejnom Malikom, sa kojim ima dvogodišnju ćerku po imenu Khai.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading