Nikol Kidman pokazala ogroman NABILDOVANI biceps: Muškarci joj ZAVIDE, žene misle da je PRETERANO, ali niko NE VERUJE da ovako izgleda sa 55 godina

Vesti 14.09.2022 11:30 0

Magazin "Perfect" je Nikol Kidman proglasio savršenom ikonom, ali neki smatraju da je malo preterala

Nikol Kidman pokazala ogroman NABILDOVANI biceps: Muškarci joj ZAVIDE, žene  misle da je PRETERANO, ali niko NE VERUJE da ovako izgleda sa 55 godina

Shutterstock

 

Iako ima 55 godina, glumica je pozirala za magazin Perfect, koji je Nikol oslovio “savršenom ikonom”.

Obukla je mini majicu bez rukava i zauzela pozu u kojoj pokazuje svoje izvajano telo. U prvi plan je ušla ruka, tj biceps koji je ekstremno nabildan, dok je u Dizel mini suknji akcentovala i mišićave noge.

 

 

Za ovaj editorijal, glumica je zamenila svoje plave lokne narandžastim dugim pramenovima neravnomerno ošišanim, dok joj je lice uokvirio tupi bob.

 

 

Avangardne fotografije Zong Lin, imale su za cilj da slave jednu od najvećih zvezda pop kulture. Međutim, društvene mreže su se usijale nakon objave editorijala, pretvarajući ga u kontraverzu prenaglašenog tela glumice. S druge strane bilo je i onih koji su tvrdili da je po sredi maestralno odrđen fotoshop, a bilo je i neizostavnih komentara o lošoj frizuri Nikol.

 

 

Ipak, koleginice, Naomi Vots, Keri Vašington, Dženifer Aniston, Zendeja i Rita Vilson podržale su Nikolin rad i izgled hvalospevima i lajkovima podrške.

Komentari (0)
Loading