Danas bi napunio 65 godina, a imao je veoma TEŽAK ŽIVOT: Jedan sin u ZATVORU, drugi jedva PREŽIVEO, a samo mu je ona bila svetla tačka

Naj žena Vesti 13.10.2021 13:16 0

Na današnji dan se rodio legendarni pevač Sinan Sakić. Danas bi napunio 65 godina, a preminuo je u šezdesetdrugoj godini, tačnije 01. juna 2018. godine. Život ga nije uopšte mazio, doživljavao je traumu za traumom

Danas bi napunio 65 godina, a imao je veoma TEŽAK ŽIVOT: Jedan sin u ZATVORU, drugi jedva PREŽIVEO, a samo mu je ona bila svetla tačka

Blic

Rođen je u Loznici 13.oktobra 1956. godine, a o njemu se starala samo majka i za nju je bio jako vezan.

Sinan je sa svojoj suprugom Sabonom bio u braku 37 godina i dobili dvoje dece - ćerku Đulkicu i sina Alena, ali Sinan iz prvog braka ima još dvoje dece - Rašid i Ernest.

Sva njegova deca su dospela u žižu javnosti i to zbog svojih postupaka.

Prvi šok i najveći je doživeo kada je njegov sin Rašid ubio svog druga iz detinjstva Dragoljuba Despotovića kojeg je Sinan voleo kao svoje dete.

Sinan je u tom trenutku imao nastup, ali se poneo kao pravi profesionalac, jer je i posle saznanja za incident u kome je njegov sin usmrtio svog druga iz detinjstva, sa kojim je i sam pevač bio blizak, nastavio svoj dogovoreni nastup do kraja.

Do porodičnog razdora i svađe između njih dvojice došlo je pre 15 godina, a Sinan je sina od tada posetio samo jednom u zatvoru, dok Rašid nije tražio da ga puste iz Padinske skele da vidi bolesnog oca, iako ima zakonsko pravo na molbu te vrste.

Danas bi napunio 65 godina, a imao je veoma TEŽAK ŽIVOT: Jedan sin u ZATVORU, drugi jedva PREŽIVEO, a samo mu je ona bila svetla tačka

Alo

 

Sledeći veliki stres je doživeo kada mu se sin Alen zakucao automobilom u banderu, koja je kasnije pala na njegovo vozilo, ali situacija je bila još dodatno dramatičnija jer je u kolima bila i njegova žena Sabina. Na svu sreću zadobili su samo lakše telesne povrede.

Na kraju je i njegov treći sin, Ernest, napravio skandal ispred Kliničkog centra samo nekoliko dana pre pevačeve smrti. Do incidenta je došlo kada su njegovi sinovi stigli u posetu, sa željom da ga odvedu iz Kliničkog centra u Beogradu na snimanje, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Tada je Ernest napravio hoas, jer porodica nije bila zadovoljna negom, a nakon toga je vrlo brzo priveden i protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda.

Čak je i njegova jedina ćerka, Đulkica Sakić Amzić, uspela da zainteresuje javnost kada je odlučila da prokomenariše aktuelna dešava u "Zadruzi", najgledanijem rijlitiju u regionu.

Naime, ona je na Fejsbuku oplela po Anabeli Atijas i Luni Đogani, kritikujući njihovo ponašanje, i hvaleći Kiju Kockar, zauzimajući se za njen brak, u koji, prema njenom mišljenju, Luna nije trebalo da dira dok se ne završi.

Tokom života Sinanu je najveća podrška bila supruga Sabina, s kojom se venčao 29. juna 1981. godine. U ovom braku Sinan je dobio ćerku Đulkicu i sina Alena. Sakić je bio sklon i raznim porocima – više puta je javno priznao da preteruje sa alkoholom, kao i da mu droga nije strana, a voleo je i kocku, pa mu se dešavalo da za veče izgubi i do 50.000 evra. Policija je jednom prilikom kod pevača i pronašla kokain i to u donjem vešu, na graničnom prelazu Trbušnica, zbog čega je uhapšen.

Sinan je za svoje pesme pesme pričao da u svakoj od njih ima 90 odsto njega i stalno je isticao da ne bi otpevao nijednu pesmu koja ga ne dotakne, bez obzira na to koliki hit bi postala. Među brojnim pesmama posebno se izdvajaju dve, koje mu mnogo znače, "Sabina", koju je posvetio supruzi, i „Oče moj”, koju je jedva snimio gušeći se u suzama jer mu je otac umro veoma mlad.

Podsetimo se da je Sinan primljen je u Klinički centar 27. aprila. Nakon ispitivanja lekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Sinan je tada prebačen na privatnu kliniku gde je i preminuo.

Komentari (0)
Loading