Ćerka Nede Ukraden je EKSTREMNO LEPA: Ne pojavljuje se u JAVNOSTI, porodična je žena, bavi se OZBILJNIM POSLOM i jako liči na majku

Vesti 15.09.2022 21:45 3

Neda Ukraden ima ćerku Jelenu koja je njena slika i prilika, a takođe su i izrazito bliske te žive zajedno

Ćerka Nede Ukraden je EKSTREMNO LEPA: Ne pojavljuje se u JAVNOSTI, porodična je žena, bavi se OZBILJNIM POSLOM i jako liči na majku

Printscreen/Instagram

 

Pevačica Neda Ukraden (72) slovi kao najseksi baka Balkana, a unučiće joj je podarila njena ćerka Jelena koja je njena slika i prilika.

Jelenu nemamo priliku da često viđamo u javnosti, ali zato ima i otvoren profil na Instagramu gde najčešće deli porodične fotografije, a u komentarima je pratitelji stalno upoređuju s mamom.

No za razliku od Nede, Jelena se ne bavi pevanje, već radi kao direktorka marketinga, a uz to je i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu.

U braku je s Predragom Minovićem s kojim ima troje dece, sina Dušana i blizanke Nedu i Aleksandru.

Jelena nosi očevo prezime, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom koji je preminuo 2013. godine.

Mama i ćerka jedna su drugoj su velika podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njenom porodicom.

 

 

 

Komentari (3)
Loading
Sslobodan1957
16.09.2022 09:47

Sva sreca pa dete ne lici na mamu.

Lels
16.09.2022 10:52

Pa bas ekstremno lepa nije, ali dobro izgleda, negovana, doradjivana i zaista lici na majku. Vidi se da je zadovoljna sobom i da je ostvarena. Ima taj cist, stabilan pogled. A to je mnooogo bitnije od 'ekstremne' lepote.

Andrea
17.09.2022 11:00

Hijaluron na kubike al džabe...