Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para: "Otišla sam da snimim film, a kad sam se vratila, dečko mi je bio muž Anđeline Džoli"

Vesti 14.10.2021 08:41 0

Pre nego što je Anđelina Džoli započela vezu sa Bradom Pittom (i navodno okončala brak sa Dženifer Aniston), bila je upletena u drugi ljubavni trougao. Anđelina i njen budući suprug Bili Bob Tornton i njegova tadašnja partnerka, Laura Dern, poznata npr. iz uloge u "Velike male laži". Šta se dogodilo među njima?

Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para: "Otišla sam da snimim film, a kad sam se vratila, dečko mi je bio muž Anđeline Džoli"

Tanjug/Ap

Nakon izbijanja skandala, Laura Dern opisala je raskid sa voljenim kao "iznenadnu smrt", ali ni početak njihove veze nije bio lak. Laura je upoznala Billija Boba Torntona 1997. godine na setu "The Puppi Episode". Bila je to komična emisija čiji je scenario i glavnu ulogu igrala Ellen DeGeneres. Njena junakinja, Ellen Morgan, detaljno opisuje kako je shvatila da je lezbejka. Format je izazvao velike emocije i privukao poznata glumačka imena. Dern i Tornton pojavili su se u okviru gostovanja.

U tom periodu oboje su slavili svoje profesionalne uspehe, ali su patili u privatnom životu. Laura Dern se proslavila u Holivudu ulogom doktorke Ellie Sattler u blokbasteru "Park iz doba Jure" i nominacijom za Oskara za svog glavnog junaka u drami "Ružina priča". U isto vreme, tek je izašla iz petogodišnje veze sa Džefom Goldblumom, sa kojim je bila povezana ne samo sa naklonošću, već i dugotrajnim radom na setu i promocijom filma o Jurskom parku.

Billi Bob Tornton je 1997. godine dobio Oskara za scenario za "Ožiljke prošlosti" i nominaciju za ovu nagradu za svoju glavnu ulogu. Takođe je završavao radove na setovima "Armageddon" i "Simple Plan", za koje je sledeće godine trebalo da bude nominovan za Zlatni globus. Privatno, bio je mnogo gori. On je upravo završavao razvod sa svojom četvrtom suprugom - Pietra Davn Černiak, i to nije bio miran razvod. Veza je trajala 5 godina, a par je dobio dva sina - Villiama Langstona i Harrija Džejmsa.

Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para:

Tanjug/Ap

 

 

Nakon što je njihova veza zvanično objavljena, Laura Dern i Billi Bob Tornton brzo su postali miljenici medija. Uprkos burnim odnosima u prošlosti, smatrali su ih mirnim i usklađenim parom. Glumica je svom partneru pokazala ogromnu podršku tokom rada na filmu "Umor materijala". Tornton je skinuo 27 kilograma za ulogu Russell Bell -a nakon što je nekoliko meseci ranije nabacio preko 20 kilograma za prethodni film. Fluktuacije u težini dovele su do mentalnih problema - glumac je priznao da ima i simptome anoreksije i depresivnih stanja, ali je zahvaljujući tadašnjoj pomoći devojke uspeo da prebrodi krizu.

Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para:

Tanjug/Ap

 

Na snimanju filma "Materijalne muke", Tornton je upoznao još jednu glumicu, Anđelinu Džoli. Posle samo dva meseca više nije bilo afere, već ... brak. Međutim, Laura Dern morala se suočiti sa skandalom oko razvoda od Torntona. U intervjuu za magazin "Talk" 2000. godine pomenula je šta joj se dogodilo nekoliko meseci ranije. - Otišla sam od kuće da radim na filmu, a dok sam bila odsutna, dečko se oženio i nikada više nisam razgovarala s njim. Bilo je to kao iznenadna smrt. Nije bilo reči za objašnjenje ili kraj - objasnila je ona.

On sam se takođe konačno osvrnuo na ono što se dogodilo - ali teško je njegovu izjavu medijima nazvati izvinjenjem. - Neki bi mogli reći da sam ostavio svoju devojku da se oženim drugom. Ali to me je usrećilo i učinilo da neko drugi nađe sreću. Žao mi je ako je i to izazvalo bol - rekao je Billi Bob Tornton u intervjuu godinu dana kasnije. 

Billi Bob Tornton oženio se Anđelinom pod prilično neobičnim okolnostima-zvanično drugačija, četvorostruko razvedena 45-godišnjakinja i 20 godina mlađa lepotica organizovali su spontanu ceremoniju u kapeli Little Church u Las Vegasu. Mlada je nosila farmerke i sivu majicu, a mladoženja košulju u boji. Prve fotografije ove ceremonije stigle su u medije tek nekoliko godina kasnije. Detalji o venčanju postali su javni zahvaljujući velečasnom. Otkrio je da su glumci spomenuli da snimaju film u Juti i zaustavili se u kapeli na povratku na Beverli Hillse. Osim njih, bio je prisutan samo snimatelj, koji je bio svedok i potpisao dokument o braku.

Nakon spektakularnog početka, par je neprestano zagrevao atmosferu oko njihove veze. Smatrali su se izuzetno strastvenim, zaljubljenim i ... čudnim. Postali su poznati, između ostalog, nosili su bočice napunjene krvlju voljene osobe oko vrata. Međutim, emocije su se ohladile onoliko brzo koliko su se pojavile - nakon 3 godine, brak Torntona i Anđeline bio je istorija.

Njihovi putevi su se razišli ubrzo nakon što je Anđelina odlučila da usvoji svog prvog sina, u sirotištu u Battamangu u Kambodži. Glumica je bila dva puta tamo dok je radila na filmu "Tomb Raider" i kao predstavnik Unicefa. Sin je dobio ime Maddok Čivan, a Džoli je dobila puno starateljstvo nad detetom nakon razvoda od Torntona. O raskidu je pričala nekoliko godina kasnije u intervjuu za "Vogue". Priznala je da je kraj veze za nju bilo iznenađenje. - Potpuno smo se promenili preko noći. Jednog dana smo vodili ljubav, a sledećeg dana nismo imali vezu uopšte. Znam da je to užasno, ali mislim da se to može dogoditi kada ste posvećeni, iako još ne poznajete sebe - objasnila je.

 

Komentari (0)
Loading