Otkrivena dugo čuvana TAJNA uvodne špice "Porodičnog blaga": I nakon mnogo godina od emitovanja, malo ko zna za ovo

K.Ć. Vesti 22.09.2022 10:25 0

Serija “Porodično blago” je jedna od omiljenih u Srbiji i čini se da skoro sve znamo o likovima i glumcima, ali gotovo je nepoznat jedan detalj

Otkrivena dugo čuvana TAJNA uvodne špice "Porodičnog blaga": I nakon mnogo godina od emitovanja, malo ko zna za ovo

Printscreen/Youtube

U uvodnoj špici nalazi se privatna fotografije glumice Svetlane Bojković.

Naime, Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

U jednom delu špice vidi se fotografija na kojoj Bojkovićeva drži bebu u rukama, a zajedno sa njom na fotografiji je Janketić. Beba koju drži je Katarina Žutić, njena ćerka.

Zapravo reč je o foto-montaži. Na originalnoj fotografiji umesto Miše Janketića je uslikan otac Katarine Žutić, drugi suprug Cece Bojković — Miloš Žutić. Montaža je urađena toliko verodostojno da su gledaoci mislili da se zaista radi o originalnoj fotografiji.

A Ceca je, naime, pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Printscreen/Youtube

 

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading