Nije bilo potrebe za VEŠTAČKIM SUZAMA: Mala "Dara iz Jasenovca" otkrila kako je uspela da zaplače pred kamerama

K.Ć. Vesti 22.09.2022 13:50 0

Iako nije imala ranijeg iskustva na filmskom setu, jedan od glavnih utisaka nakon gledanja filma o stradanju zatočenika u ustaškom logoru Jasenovac jeste da je pred Biljanom Čekić, ako to bude želela, velika karijera

Nije bilo potrebe za VEŠTAČKIM SUZAMA: Mala "Dara iz Jasenovca" otkrila kako je uspela da zaplače pred kamerama

Printscreen/Youtube

Nakon fima "Dara iz Jasenovca" cela Srbija i region je zanemeo - jeziva priča koja je oživela na našim malim ekranima nikog nije ostavila ravnodušnim, pogotovo gluma mlade Biljane Čekić, devojčice koja je igrala Daru.

Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva otkrila da je svesna u kakvom je filmu igrala i dodala da joj svi već danima čestitaju i govore da su ponosni na nju.

- Svi su zadovoljni, drago mi je što smo videli film, ostavio je jak utisak na mene, možda i više nego kad smo snimali - rekla je Biljana i otkrila šta joj je najteže palo.

- Snimanje po noći jer nisam navikla da ostajem do kasno, ali i emotivno teško scene. Kada držim brata u krilu i trebam da ga dam - pričala je Biljana, a onda joj je glas zadrhtao.

Ona je otkrila i da za tu scenu nije bilo veštačkih, filmskih suza, već pravih.

- Naterala sam sebe da plačem. Shvatala sam koliko je to emotivno i onda sam se uživela u ulogu i suze su same krenule.

Printscreen/Instagram

 

Biljana je rekla da je o Jasenovcu znala, zbog prabake koja je bila odvedena u logor.

- I u školi smo učili i u kući se pričalo o tome. Moja prabaka i rođaci su bili u Jasenovcu i to mi je na neki način pomoglo da odigram ovu ulogu.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading