Ove POZNATE ličnosti su PORODIČNO povezane: Iznenadićete se kada budete VIDELI ko je sve u pitanju

M. G. Vesti 24.09.2022 15:40 0

Porodične veze u svetu poznatih su oduvek zanimljva tema, a ove ličnosti su među domaćim glumcima i drugim slavnim ličnostima rodbinski vezne.

Ove POZNATE ličnosti su PORODIČNO povezane: Iznenadićete se kada budete VIDELI ko je sve u pitanju

Printscreen/ Instagram

Prava je retkost da u jednoj porodici bude dve ili više poznatih ličnosti. Pa, čak i kada se desi, to se, naravno, odmah sazna. Iznenadićete se kada vidite ko sve deli istu krv na našem zvezdanom nebu.

Bojana i Iva Stefanović

Dve lepe glumice, pa još i sestre. Gde to ima? Samo kod nas. A, ono što iznenađuje i oduševljava, istovremeno, jeste da su obe, zaista, talentovane za glumu. Retko, ali dešava se.

 

 

Nina Janković i Tamara Dragičević

Kada se glumica Nina Janković udala za Matiju Dičića, zapravo se udala za brata Tamare Dragičević, koleginice glumice i prijateljice. Nina je ranije pričala kako je srećna zbog toga što se i tako povezala sa Tamarom i postala njena snajka. Njih dve su nerazdvojne.

Printscreen/ Instagram

 

Tako je glumac Petar Benčina, Tamarin suprug, postao Ninin svojak, a Nina njemu šurnjaja.

Isto tako Tamara Dragičević ima brata Miodraga Dragičevića, koga smo imali prilike da gledamo u seriji "Urgentni centar" kao mladog specijalizanta Ristića.

Tamara Jarić i Adrijana Lima

Brazilska manekenka i bivša srpska snajka Adrijana Lima nakon razvod od košarkaša Marka Jarića uspela je da održi odlične odnose sa porodicom svoga bivšeg supruga.

Posle Andrijaninom i Markovog raskida, Tamara je za "Blic" rekla da je i dalje ostala u odličnim odnosima sa bivšom snajkom.

Printscreen/ Instagram

 

- To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari ili komentarišu - kaže Tamara i dodaje da voli da slobodno vreme provodi sa bratanicama Valentinom i Sijenom.

Inače, Tamara dok je u Njujorku često se viđa s Limom, a jedna drugoj redovno pišu ispod fotografija na Instagramu.

Dragan Bjelogrlić ima čak 2 sestre na srpskoj javnoj sceni

Jedna od njih je svima dobro poznata pevačica i voditeljka Zorana Pavić, dok je druga glumica Marina Vodeničar, koja je imala zapaženu ulogu Smilje u seriji "Senke nad Balkanom", a sada i njegov sin Aleksej Bjelogrlić ide očevim stopama u svet glume.

 

 

Branka Pujić je tetka glumca Petra Benčine

Javnosti je dobro poznata glumica Branka Pujić koja je brojnim ulogama ostavila bez teksta milionski auditorijum, a ono što je evidenot jeste da je cela porodica naše glumice veoma talentovana.

Poznato je da su njen suprug Dragan Jovanović, kao i ćerka ćerka Anđela Jovanović izvrsni glumci.

Printscreen/ Instagram

 

Međutim, malo ko zna da je Branka ujedno i tetka popularnog mladog glumca Petra Benčine koji je u braku sa Tamarom Dragičević sa kojom ima dvoje dece.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading