Kim Kardašijan se u Milanu pojavila sa RANAMA: Svi su gledali u NJENE NOGE, a retko ko zna da se 16 godina borila sa NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU

Lana Vidović Vesti 26.09.2022 15:07 0

Kim Kardašijan pojavila se u Milanu sa ranama na nogama koje su zabrinule mnoge

Kim Kardašijan se u Milanu pojavila sa RANAMA: Svi su gledali u NJENE NOGE, a retko ko zna da se 16 godina borila sa NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU

Profimedia

 

Kim Kardašijan nikad bolje nije izgledala! Ovih dana neverovatno nas podseća na Merilin Monro kao deo kampanje čuvenog brendda Dolce&Gabbana. Kim se pojavila na Nedelji mode u Milanu gde je slavni italijanski dvojac predstavo kolekciju za proleće/leto 2023. koju su dizajnirali sa rijaliti zvezdom Kim Kardašija.

Kolekcija je predstavljena imenom 'Ciao, Kim', a otvorena je uz zvukove fotoaparata, svetla bliceva, dok je na video bimu prikazan video same zvezde dok jede špagete.

Izblajhane kose i sa neverovatnih 21 kilogram manje, Kim stvarno izgleda fenomenalno, ali mnogu su primetili detalj na njenim nogama.

Profimedia

 

 

Naime, sama Kim je nedavno u intervjuu za strane medije otkrila je da promena ishrane dovela do burne reakcije psorijatičnog artritisa sa kojim se mejkap i rijaliti zvezda bori godinama.Kim se pre dijete pridržavala vegeterijanskog tipa ishrane u kojem nije bilo mesnih prerađevina i mesa, a dijeta je podrazumevala unos namirnica ovog tipa.

Paparaci u Milanu uspeli su da naprave slike na kojima se vide problemi sa kojima se Kim je snimljena ispred hotela gde su nastali i kadrovi za novu modnu kampanju. Ubrzo nakon što su slike dospele na društvene mreže, mnogi su komentarisali njene noge.

"Noge joj izgledaju jezivo", "Šta joj se desilo s kožom", "Izgleda kao da joj se raspada koža", "Ni šminka ne pomaže", samo su neki od komentara.

Profimedia

 

Podsetimo, Kim Kardašijan je često pričala kako u svom rijaliti programu, tako i u intervjuima o  sa psorijazom i kožom koja je neretko u pečatima, kao i da se trudi da "nedostatke" prekrije šminkom. Između ostalog, to je i jedan od razlog zbog kojeg je Kim razvila i liniju proizvoda šminke za telo.

Poznato je da Kardašijanka već godinama maže gust puder na noge i ruke u pokušaju da prekrije znakove psorijaze.

Rijaliti zvezda podelila je s javnošću da je ona jedino dete na koje je njena majka prenela svoju autoimunu bolest. Takođe je otkrila da je imala "prvi napad psorijaze" s 25 godina, napominjući da je lečena "injekcijom kortizona" koja joj je pomagala čak pet godina. U tridesetima psorijaza joj se vratila.

Komentari (0)
Loading