Klinton je hitno hospitalizovan, a OVAKO je izgledala njegova supruga, HILARI, kada je uletela u bolnicu!

Najžena Vesti 15.10.2021 19:30 3

Informacija da je bivši američki predsednik Bil Klinton primljen je u bolnicu zbog infekcije obišla je svet brzinom svetlosti.

Klinton je hitno hospitalizovan, a OVAKO je izgledala njegova supruga, HILARI, kada je uletela u bolnicu!

Profimedia

Njegovo stanje je stabilno za sad, saopštili su lekari u bolnici u Kaliforniji. 

Klinton (75) je hospitalizovan u utorak uveče u Medicinskom centru UCIM u kalifornijskom gradu Ervajnu, zbog sumnje na infekciju krvi, za koju lekari veruju da je započela kao urinarna infekcija, prenosi Rojters pozivajući se na izveštaj CNN.

Samo dva dana kasnije njegova supruga i velika rivalka prethodnog predsednika SAD, Donalda Trampa, uhvaćena je kako ulazi u bolnicu  u kojoj je hospitalizovan Bil Klinton. 

Vidno uplašena za suprugovo stanje, Hilari je pokušala da se sakrije od sedme sile, ali bezuspešno. 

U skromnom braon kaputu, sa obaveznom maskom, i sa obezbeđnjem prošla je kroz bolnicu, kako bi razgovarala sa lekarima koji su zaduženi za Bilovo zdravstveno stanje. 

 

 

 

Ona se tim povodom nije oglašavala iako svi svetski mediji očekuju bilo koju izjavu kada je zdravsteno stanje njenog supruga u pitanju. 

Bivši američki predsednik Bil Klinton jednom prilikom izjavio je da ma veliko poverenje u svoju suprugu Hilari, kao i da je ona "stena" u porodici. Osim toga, on je naveo da je Hilari njegov oslonac i da mu je pomogla da prebrodi rizične trenutke u karijeri.

- Kad god sam imao problem, ona je bila stena u našoj porodici - rekao je Klinton u intervjuu za CNN u Denveru.

- Gradili smo život na osnovu stvari za koje smo marili, koje smo voleli. Blagosloveni smo ćerkom koja je, rekao bih, vrlo dobra. Veoma smo blagosloveni - rekao je bivši predsednik SAD, govoreći o 40 godina braka sa Hilari

Komentari (3)
Loading
Stojko
15.10.2021 20:38

Gotov je!

Mika
15.10.2021 21:25

Au sada sam se nasikirao neću moći da spavam .

Miki
19.10.2021 23:57

U majku mu, pretekao je.