Panika u Bakingemskoj palati: Naglo se pogoršalo zdravlje Kejt Midlton nakon kraljičine smrti

K.Ć. Vesti 29.09.2022 15:10 1

Prema izveštajima britanske štampe, Kejt Midlton se u poslednje vreme bori sa nesanicom

Panika u Bakingemskoj palati: Naglo se pogoršalo zdravlje Kejt Midlton nakon kraljičine smrti

Tanjug/Ap

Vojvotkinja od Kembridža se požalila na svoje loše zdravlje dok je razgovarala sa vojnicima Komonvelta. Stručnjaci sugerišu da bi problemi supruge princa Vilijama mogli da ostave loše posledice na nju.

Britanska kraljevska porodica i dalje oplakuje nedavnu smrt kraljice Elizabete Druge i čini se da to ozbiljno utiče na njihovo zdravlje. Jedna od osoba koja oseća posledice nedavnih događaja je Kejt Midlton . Osim što su se oprostili od bake njenog supruga, vojvode od Kembridža su se preselili iz Kensingtona u Vindzor, što je uticalo i na zdravlje princeze Kejt. Britanska štampa prenosi da se zdravlje supruge princa Vilijama pogoršalo, što je i sama morala da potvrdi. Prema Hello Magazinu, Kejt Midlton je priznala da je zbog nedavnih događaja pati od nesanice .

Kejt Midlton se ne žali na nedostatak obaveza, pa joj nesanica može biti pravi problem. .

Pored toga, posledice ovakvog stanja vrlo često uključuju: promene raspoloženja, smanjenje imuniteta, kao i probleme sa pamćenjem, fokusom i koncentracijom . Najbolji i ujedno najjednostavniji načini borbe protiv nesanice su povećanje fizičke i kognitivne aktivnosti, eliminisanje mentalnog stresa i izbegavanje sukoba.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
djole
29.09.2022 19:29

Mukica bas mije sao .