Najlepša ŽENA sveta danas puni 58. godina: Obukla je najužu haljinu, nikad nije bila MRŠAVIJA i ima 18 godina mlađeg FRAJERA

J.V. Vesti 30.09.2022 12:11 0

Italijanska diva Monika Beluči danas je slavi 58 rođendan

Najlepša ŽENA sveta danas puni 58. godina: Obukla je najužu haljinu, nikad nije bila MRŠAVIJA i ima 18 godina mlađeg FRAJERA

Shutterstock

Rođena je u italijanskom gradiću Čita di Kastelo kao jedinica u skromnoj porodici, a karijeru manekenke je započela kada je imala trinaest godina.

Na poziv agencije Elit model menadžment, 1988. preselila se u evropski modni centar Milano, uspostavila saradnju sa tada nepoznatim modnim kreatorima Dominikom Dolčeom i Stefanom Gabanom i postala zaštitno lice njihovog brenda Dolče i Gabana.

U svet filma zakoračila je početkom devedesetih, a svetsku slavu joj je donela uloga Malene.

Glumila je u filmovima "Drakuča", "Pakt sa vukovima", "Apartman", "Otpozadi", "Jecaji sunca", "Stradanje Hristovo", "Na mlečnom putu". Prva je glumica koja je u šestoj deceniji igrala Bondovu devojku – imala je punih 50 godina kada se pojavila u epizodnoj ulozi u filmu "Spektra".

Bila je u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom od 1999. do 2013. godine i sa njim ima dve ćerke.

Profimedia

 

 

I sada, na pragu sedme decenije izgleda kao boginja. Na Nedelji mode u Milanu pojavila se  ultratesnoj crnoj haljini midi dužine sa prozirnim rukavima od tila, a ova tesna toaleta pokazala je da je Monika vidno smršala - godinama nije imala ovako vitku figuru.

Profimedia

 

 

Inače, Monika je od 2017. godine u vezi sa 18 godina mlađim francuskim umetnikom Nikolasom Lefebvreom (38). Razlika u godinama očigledno im nimalo ne smeta, pa glumicu i bivšeg modela u poslednje vreme sve češće viđamo zajedno na raznim šou-biz događajima.

 

Komentari (0)
Loading