Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu: Ovo je ŽENA koju je TOŠE PROESKI najviše voleo, a najmanje pričao o njoj!

Najžena Vesti 25.09.2022 12:30 0

Pre 14 godina cela Srbija i region zanemeli su pred vešću da je tragično nastradao makedonski pevač Toše Proeski.

Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu:  Ovo je ŽENA koju je TOŠE PROESKI najviše voleo, a najmanje pričao o njoj!

Printscreen/Youtube

Detalji o životu čoveka kog je voleo ceo region ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine.

Danas je udata i ima sina.

Njihova veza trajala je do početka 2002. godine, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. godine ponovo su se pomirili, pa prekidali... Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte. Pisalo se čak da su njihove poruke čuvane u Tošetovom telefonu i nekoliko godina nakon tragičnog udesa. 

 

- Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali nijednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvek - rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading