SVA TUGA POKOJNOG GLUMCA U JEDNOM SNIMKU Ovako je Marko Živić plakao usred živog programa, razlog je tada svima bio jasan!

NAJŽENA Vesti 16.10.2021 14:35 0

Glumac Marko Živić bio je jedan od najomiljenijih ličnosti na našim prostorima i preminuo je preksinoć u 49. godini.

SVA TUGA POKOJNOG GLUMCA U JEDNOM SNIMKU Ovako je Marko Živić plakao usred živog programa, razlog je tada svima bio jasan!

Printscreen/Youtube

Iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u ulogama koje je ostvario, ali ono što mali broj ljudi zna je i to, da je bio veliki veseljak, ali i emotivac koji je često znao da zaplače.

Vedar i nasmejan sa velikim očekivanjima: Ovako je Marko Živić izgledao na samom početku karijere!

Pored glume, oprobao se i u voditeljskim vodama, pa je 2018. godine vodio emisiju "luda noć". Tom prilikom Marko je pokazao i svoju emotivnu stranu, kada je usred emisije počeo da plače uz pesmu "Jeleni umiru sami", koju je u emisiji izveo Željko Vasić zajedno sa Gocom Tržan i Jelenom iz grupe "Zana".

- Samo nisam skrivao svoje emocije vezane za tu pesmu. Tačnije, mnoge stvari koje se tiču mog života su vezane za tu pesmu. Suze nisu sramota, ja isto tako plačem i kod kuće. To sam što sam i nikada to ne krijem. To su emocije - rekao je Marko Živić svojevremeno za domaće medije.

Poznato je da je Marko u tim trenucima proživljavao svoju životnu dramu, jer je pobedio rak sa kojim se borio godinama.

Poznati glumac ostaće upamćen kao veliki čovek i humanitarac, a neostvarena želja mu je bila da postane roditelj.

Komentari (0)
Loading