Udala se ćerka BILA GEJTSA: PRVO su imali TAJNO venčanje koje je ZBUNILO javnost, a sada prave SVADBU za pamćenje

Vesti 16.10.2021 22:34 1

Najstarija ćerka i naslednica Majkrosofta, Dženifer Ketrin Gejts (25) udala se za egipatskog jahača Najela Nasara (30) na tajnoj ceremoniji održanoj noć pre objavljenog datuma venčanja

Udala se ćerka BILA GEJTSA: PRVO su imali TAJNO venčanje koje je ZBUNILO javnost, a sada prave SVADBU za pamćenje

Printscreen/Youtube

Uspešnji jahač je zaprosio svoju dugogodišnju devojku, Dženifer, još u januaru prošle godine tokom skijaškog izleta, a ona se veridbom odmah pohvalila na Instagramu.

Privatna muslimanska ceremonija održana je u petak uveče u bašti porodičnog imanja u Njujorku, gde je veća ceremonija sa gostima zakazana za subotu, to jest danas, popodne, ekskluzivno saznaje "Daily Mail".

Samo nekoliko sati pre veće svečanosti, radnici koji su zaposleni da pripreme ceremoniju su jurili po imanju kako bi sve pripremili za mladence.

Nevesta, koja je nosila prilagođenu haljinu Vera Vang, napravila specijalno za nju, izašla je iz svoje vile sa devet deveruša koje su nosije iste zelene haljine, koje su bile vesele i smejale se dok su pozirale za slike. 

Jedna od deveruša viđena je kako drži Dženiferin dugački veo dok se grupa okupljala radi slikanja.

Kako saznaje "Daily Mail", roditelji Bil i Melinda Gejts zajedno su, pratiti ćerku do oltara.

Nakon venčanja u subotu, Dženifer i njen otac, Bill, plesali su uz "Canton Feel The Love" koju je snimio Elton Džohn

Na prijemu je nastupao čuveni bend Koldplej, kao i pop-rok pevač Hari Hudson. 

Udala se ćerka BILA GEJTSA: PRVO su imali TAJNO venčanje koje je ZBUNILO javnost, a sada prave SVADBU za pamćenje

Profimedia

 

 

Takođe je i poznat zvaničan spisak gostiju od oko 300 ljudi, koji uglavnom čine prijatelji i porodica, sa nekoliko poznatih ličnosti ili političara. Na spisku se takođe našla i ćerka milijardera Mičela Blumberga, Georgina, kao i Najelove kolege.

Što se hrane tiče, britanski portali prenose da je glavni kuvar Džin Džordž za ceremoniju pripremio raznovrsna jela, kao što su luksuzni specijaliteti od jastroga i razna testenina.

Britanski paparacoi veruju da su još juče uslikali momenat kada su Bil Gejst i Dženifer sedeli na terasi i degustirali ovu hranu, a sudeći po fotografijama, otac i ćerka su bili vidno raspoloženi i smejali su se sve vreme.

Međutim, kako se saznaje juče su takođe Dženifer i njena izabranik viđeni kako izlaze na već spomenutu terasu, a društvo su im pravili Bil i Melinda, kojima je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle razvoda koji se dogodio u avgustu ove godine.

Komentari (1)
Loading
S2
17.10.2021 14:04

Hvala vam, ulepšali ste mi dan. Davno se ovako ne nasmejah. Ja sam do sada mislio da se kćer udaje, a sin ženi, ali da se kćer ženi - prvi put za mojih 57 godina!