Nakon što je Džejmi Spirs odlučila da objavi DETALJE iz porodičnog života, Britni je javno ismejala pa UDARILA KONTRU

Vesti 17.10.2021 10:19 0

Britni Spirs je u žiži javnosti poslednjih meseci zbog skandala sa svojim ocem, ali se sada ohrabrila i javno ismejala i svoju sestru Džejmi Lin Spirs i verovatno upala i sa njom u sukob, zbog knjige koji je najavila, a i sama Britni se spominje u njoj

Nakon što je Džejmi Spirs odlučila da objavi DETALJE iz porodičnog života, Britni je javno ismejala pa UDARILA KONTRU

Tanjug/Ap

Knjiga koja se zove "Things I Should Have Said" piše Džejmi u kojoj opisuje neobjavljene detalje iz porodičnog života.

- Ovo je prvi put da sam iskreno progovorila o svom mentalnom zdravlju - napisala je Džejmi između ostalog uz objavu.

Sledeći dan nakon objavi, Britni se oglasila i rekla da i ona želi da izda svoju knjihu sledeće godine, pa je zamolila fanove da joj pomognu oko samog naslova, a predlozi su "S*anje, stvarno ne znam" i drugi je "Baš me briga šta ljudi misle"

"Kraljica pljuvanja po sestri", "Britni uzvraća udarac", "Kako ju je fino spustila", "Ova Britni mi se mnogo više dopada", "Mogla si pesmu nazvati i po Britninoj pesmi", neki su od komentara.

Britni često na svojim društvenim mrežama proziva članove svoje porodice zbog načina na koji su se prema njoj ophodili, a najmlađa sestra joj je često meta.

Džejmi je naziv svojih memoara menjala nekoliko puta, a ovaj je razljutio obožavatelje pop pevačice jer je to stih iz popularne pesme "Baby one more time". Džejmi je na svom profilu ograničila komentarisanje ispod objave knjige, pa se tako odbranila od negativnih komentara sestrinih obožavatelja.

Komentari (0)
Loading