Ovako izgleda soba malih Đokovića: Ni GLAMUR ni LUKSUZ, javnost je IZNENAĐENA toplinom njihovog DOMA

Vesti 31.10.2022 09:00 2

Javnost je ostala iznenađena izgledom spavaće sobe Stefana i Tare Đoković jer su svi očekivalo luksuz

Ovako izgleda soba malih Đokovića: Ni GLAMUR ni LUKSUZ, javnost je IZNENAĐENA toplinom njihovog DOMA

Printscreen/Instagram

 

S obzirom da su Tara i Stefan Đoković deca prvog reketa sveta, javnost očekuje da žive bajkovit život u luksuzu, međutim, njihovi roditelji svojim naslednicima odabrali su sasvim drugačiju realnost.

Dečija soba Tare i Stefana Đokovića, sudeći po onome što smo na društvenim mrežama imali prilike da vidimo, minimalistički je uređena, neutralnih tonova, a jedino čega u njoj zasigurno ima u izobilju su interaktivne igračke, koje mališanima pomažu da razviju inteligenciju i koncentraciju.

 

 

Novak i Jelena daju sve od sebe da svoju decu vaspitaju da budu skromni, kao i da nauče vrednost učenja. Njihov dom ispunjen je knjigama, ljubavlju i osmehom, ali definitivno ne materijalnim luksuzom.

 

 

‒ Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu „Budućnost je sad“. 

 

 

I otkrila da je postavila neke potpuno druge temelje u vaspitanju svoje dece, a kako sve kreće iz porodičnog doma, dom Novaka Đokovića i njegove porodice uređen je tako da svaki član ima sve što mu je potrebno, ali ničega previše.

 

 

Komentari (2)
Loading
ZAvram
17.10.2021 21:40

Срце ми се топи од милине...Да су нам живи, здрави, весели и чили! Јелена је у праву што не туче децу. Ко би и могао да удари ове анђелчиће? Увек има бољих начина да се деца науче реду, раду, поштовању...Ђоковићи, понос и дика Србије и српског рода!

Teodora
18.10.2021 12:32

Čuj ovo: "... definitivno - ne!" Kad bude održano prvenstvo sveta u pisanju i objavljivanju dupeuvlakačnih tekstova, vi ćete osvojiti zlatnu medalju. Ton vašeg teksta je toliko ljigav..., aaa-h!!!