Smrt Gorice Nešović POTRESLA JAVNOST: U početku je osećala UMOR, a patila je od bolesti u narodu zvane "TIHI UBICA"

Vesti 06.10.2022 18:20 0

Pretužan 6. oktobar 2022. godine... Gorica Nešović danas nas je zauvek napustila u 59. godini života

gorica nešović

Printscreen/Youtube

 

Poslednjih godina bila je lošeg zdravstvenog stanja, pre izvesnog vremena otkazali su joj bubrezi, a kako saznajemo voditeljka prelepog glasa danas je preminula. 

O posledicama koje joj je šećer napravio u "RTS Ordinaciji" govorila je novinarka i voditeljka Gorica Nešović. Njena priča pokazuje da o zdravlju treba brinuti i kada ništa ne boli i kada nema simptoma bolesti, jer mnogi problemi počinju tiho, bez ikakvih znakova. Jedna od njih je dijabetes, koji često bude otkriven sasvim slučajno.

Gorici je dijabetes pre nekoliko meseci zadao najjači udarac i umalo je ostavio bez vida, ali hrabra voditeljka odlučila je da bolest stavi pod svoju kontrolu. 

„Ja sam pre tačno tri godine osećala neki blagi umor, al' ko velim, ustajem svako jutro u 4, nemam više ni 25 godina, je l', pa nekako je i logično da sam umorna. To je bio jedini simptom koji sam ja osećala. Nisam imala predstavu da to može da ima veze sa dijabetesom“, počela je svoju priču Gorica. 

Gorica Nešović rođena je 15. maja 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radio-voditeljke započela je 1982. godine kao saradnica omladinske emisije Ritam srca na Studiju B. Objavila je tri knjige inspirisane običnim životom. Ima sina Marka a od njegovog oca se razvela. Sve do poslednjeg dana živela i radila u Beogradu. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading