JEZIVI detalji o brutalnom SILOVANJU dečaka : Nekada omiljeni HOLIVUDSKI GLUMAC ponovo se susreće sa zastrašujućim OPTUŽBAMA

Vesti 08.10.2022 17:50 1

Glumac Entoni Rap (50), svedočeći na suđenju, opisao je, kako je rekao, „alarmantnu“ epizodu seksualne prisile u kojoj je učestvovao Kevin Spejsi kada je Rap imao 14 godina

Kevin Spejsi

EPA

Rapov prvobitni izveštaj iz 2017. o onome što je rekao da se dogodilo, pomogao je da se pokrene niz optužbi protiv bivše zvezde hit serije "Kuća od karata" i dobitnika Oskara, koji se takođe suočava sa suđenjem i u Velikoj Britaniji, prenosi Deadline. 

U vreme napada, Entoni je glumio u "Precious Sons" na Brodveju, a nakon što je završio predstavu, Kevin, koji je glumio u oživljavanju filma "Dugodnevno putovanje u noć", pozvao ga je na zabavu u svom potkrovlju.

Rekao je da se našao  u prostoriji koja mu se činila kao spavaća soba, kada je shvatio da su svi ostali gosti otišli.

Tamo je, navodi, Kevin blokirao vrata, a zatim ga podigao kao mladoženja koji nosi svoju mladu preko praga, pre nego što ga je odložio na krevet.

"Nešto nije u redu", svedočio je Rap. "Imao sam osećaj da moram da odem što pre". On je zatim dodao da je bio jako zbunjen, ali i da se osećao zaleđeno.

Entoni je rekao da je na kraju pobegao u kupatilo gde je "pokušao da shvati šta se dogodilo" i da "vrati neki nivo kontrole". On je to iskustvo nazvao "neverovatno uznemirujućim" i "zastrašujućim".

Na pitanje zašto nije ispričao ništa od onoga što se navodno dogodilo njegovoj majci ili vlastima, glumac je rekao da je to bilo tada jako komplikovano. Još se nije deklarisao kao gej i nije voleo da razgovara o „bilo kakvom seksu“ sa svojom majkom. Odlazak u Njujork je takođe bila toliko opojna profesionalna avanturaa nije želeo da isključi buduće prilike.

Spejsi će zauzeti stav sledeće nedelje. Njegov pravni tim je pokušao da dovede u sumnju Rapove tvrdnje napominjući da je Rap ponudio netačan crtež Spejsijevog stana tokom svedočenja 2021. godine, prikazujući ga kao da ima zasebnu spavaću sobu, a to je zapravo bio studio.
 

Komentari (1)
Loading
zora
08.10.2022 18:14

Odlozio ga je na krevet. Apsurdni zurnalisti koji pokusavaju sigurna sam da ni sami neznaju sta.