Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: "Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu"

Vesti 12.10.2022 15:35 0

Jeziva i potresna ispovest

Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: "Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu"

Printscreen/Youtube

Jedna od najpoznatijih bogatašica Paris Hilton (41) tvrdi da je bila primorana da se  podvrgne pregledima grlića materica koje su radili članovi osoblja internat u Juti za problematične tinejdžere pre više od tri decenije. 

Ona je poručila da joj je detinjstvo 'ukradeno' navodnim zlostavljanjem u školi "Provo kanjon" gde je provela 11 meseci kada je imala 17 godina. 

Za "Njujork tajms" je otkrila jezive i stravične detalje koje je doživela kao tinejdžerka.

- Veoma kasno noću, oko tri ili četiri ujutru, mene i druge devojke odveli bi u prostoriju i obavili preglede. Čak ni doktor nije bio prisutan. Bilo je tu nekoliko različitih članova osoblja, stavili bi nas na sto i gurali prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije radio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zastrašujuće i to je nešto što me je blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. I danas, gledajući unazad kao odrasla osoba, shvatam da je to bilo seksualno zlostavanje - rekla je. 

 

 

- Neispavana i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava. Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: "'Ne!" Samo su rekli: "Umukni. Tiše. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča - dodala je. 

- Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo meni već i ostalima koji su to doživeli (misleći na posledice traume). Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, a naročito dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljano. Ukrali su mi detinjstvo i to me ubija. Ovo se i dalje dešava nevinoj deci - poručila je Paris za kraj.

BONSU VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading