"Ja ću s tobom da se ženim!" Ljubavna priča Olge i Peleta počela je potpuno NESVAKIDAŠNJE, glumica je konačno PRIZNALA jednu stvar!

Najžena Vesti 19.10.2021 15:30 0

Tada sam završila dugu vezu i trebalo mi je vreme da malo budem sama, da otpatim. Ispostavilo se da se Pele tu našao kao „lek“ ‒ priznala je Olga Odanović

"Ja ću s tobom da se ženim!" Ljubavna priča Olge i Peleta počela je potpuno NESVAKIDAŠNJE, glumica je konačno PRIZNALA jednu stvar!

E stock

Olga Odanović je duže od tri decenije u braku sakolegom Draganom Petrovićem Peletom.

Imaju sina Jakova, koji je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, i ćerku Lenku, koja je krenula stopama roditelja.

Olga i Pele upoznali su se još na Akademiji, a o njihovoj nesvakidašnjoj ljubavnoj priči glumica je pričala u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

- Radili smo diplomsku predstavu Nenada Prokića „Groblje automobila“. Tada sam već završila Akademiju, Pele još nije, bio je na četvrtoj godini. On je, inače, mlađi dve godine - otkrila je Olga.

 - U toj predstavi igrali smo muža i ženu i trebalo je da se u jednoj sceni poljubimo. Ali, on je to stalno izbegavao govoreći: „Ne moramo baš sada“. I tako smo stigli do generalne probe. Ništa ja nisam primećivala. Družili smo se, sve je bilo u redu. Na kraju smo uradili i tu scenu - prisećala se Olga.

Jednog dana, po povratku kući, shvatila je da Pele ide za njom.

-  Sve vreme mi je govorio: „Moram nešto da ti kažem“. Rekla sam mu da žurim, nemam vremena za razgovor. Tada sam živela u Zemunu sa bratom i jednom drugaricom iz Splita koja je studirala veterinu. „Dobro, samo da te ispratim“, zamolio me je. „Šta ti je odjednom pa si odlučio da me pratiš kući“, pitala sam ga, pomalo zbunjena. Ništa mi nije bilo jasno. Sutradan, dolazim na probu, a u vežbaonici samo Pele. Pitam ga gde su svi, kaže : „Doći će malo kasnije.“ Sve je unapred dogovorio - ispričala je za medije Olga. 

Kada joj je rekao „ja ću s tobom da se ženim“, uzvratila je: “Ti nisi normalan”.

Pa, šta sam drugo mogla da mu kažem, čoveka nisam praktično ni poznavala. Osim toga, nisam bila spremna za muško-ženske ljubavne priče. Tada sam završila dugu vezu i trebalo mi je vreme da malo budem sama, da otpatim. Ispostavilo se da se Pele tu našao kao „lek“ ‒ priznala je Olga Odanović i uz smeh dodala da se sve brzo izdešavalo.

Komentari (0)
Loading