PRVE fotografije SINOVA Ane Ivanović: Neverovatno LIČE na Bastijana, a ovako uživaju u putovanju koje za roditelje ima jaku SIMBOLIKU

Vesti 15.10.2022 19:37 1

Sinovi Ane i Bastijana mnogo liče na oca.

PRVE fotografije SINOVA Ane Ivanović: Neverovatno LIČE na Bastijana, a ovako uživaju u putovanju koje za roditelje ima jaku SIMBOLIKU

Profimedia

Jedna od najvećih tajni Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera su njihovi sinovi Luka i Leon. Razlog tome je što nikada do sada nisu viđeni u javnosti.

Sada su se pojavile fotografije na kojima je uslikana cela porodica. Upravo su nove fotografije mnogima poslužile da provere kako zapravo izgledaju dečaci Luka i Leon. Svima je interesantno da vide do koje mere liče na njihove slavne roditelje, ali i na koga liče malo više.

Porodično su par i dečaci šetali ulicama Venecije, koja za Bastijana i Anu ima posebno značenje. Njih dvoje su se pre šest godina u tom gradu izgovorili sudbonosno da. Može se reći da im je poseta Veneciji neka porodična tradicija jer je posećuju svake godine i na tim putovanjima otkrivaju nešto novo.

Ana se opredelila za jednostavan i ležeran stajling, a Bastijan je takođe ispratio sličnom kombinacijom. Na fotografijama se vidi koliko su bržni roditelji jer su sve vremem bili sa dečacima i vodili računa o njima.

Zanimljivo je svima bilo koliko dečaci liče na svog oca. Plava kosa im je zaštitni znak, te je jasno čiji su geni preovladali. Svakako ćemo videti da li će krenuti maminim ili tatinim stopama ili će se odlučiti za neku drugu profesiju i na koga zapravo liče.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Iris...006
15.10.2022 22:50

Kakav klikbejt... U naslovu "Neverovatno liče na oca" a u fotkama lice blurovano. Pa zašto od naš čitalaca pravite debile???