Hari i Megan propadaju u Americi!? Stižu i MEMOARI, a da li KRALJICA to odobrava?

Vesti 19.10.2021 17:27 1

Princ Hari i Megan Markl opasno su blizu trenutka kada više ne zanimaju javnost. Šta rade da ostanu u centru pažnje?

Hari i Megan propadaju u Americi!? Stižu i MEMOARI, a da li KRALJICA to odobrava?

EPA

Stupanje Megan na holivudski crveni tepih još se nije dogodilo, pa čak ni princ Hari nije baš uspešan u pokretanju sopstvenog posla. Međutim, život na visokoj nozi mnogo košta i redovna isplata princa Čarlsa prestala je prošlog leta.

Zvezdano društvo

Nakon što su se preselili u Kaliforniju u martu 2020, Megan i Hari su se odmah pridružili holivudskoj eliti. Pozivnice za zabave stigle su od Stevena Spielberga, Toma Hanksa i Oprah Vinfrei, a filmska legenda Tiler Perri ih je čak i smestio u svoju vilu na Beverli Hillsu. Međutim, Megan do sada nije uspela da odbrani zamišljenu titulu holivudske princeze. 

Mrze je u Holivudu

Čak su se i takvi naslovi pojavili na stranicama američkih časopisa poslednjih nedelja. Neke zvezde koje su čitavog života radile da bi došle do vrha morale su da progutaju pilule kada je postalo jasno da su Megan i Hari potpisali unosan ugovor sa provajderom internet striming medija i filmskim studijem Netfliks, navodno za 155 miliona dolara. Takođe su potpisali još nekoliko milionskih ugovora. Međutim, poznati holivudski producent smatra da nisu učinili ništa.

Da li je s politikom gotovo?

Skrenuta je pažnja na odsustvo Megan i Harija na proslavi 60. rođendana bivšeg predsednika Baraka Obame početkom avgusta. Objašnjenje je bilo da je mala Lilibet tada imala samo 9 nedelja. Međutim, prema komentatorima, neshvatljivo je da je Megan propustila priliku da bude viđena kada prethodno nije krila svoje ambicije da uđe u politiku. 

Neuspešna godina

Pre godinu i po dana, Megan i Hari su započeli dosta ambicioznih projekata, ali ova se godina pokazala katastrofalnom, kaže komentatorka Daniela Elser, koja prati kraljevsku porodicu. Ona je opisala to kao "kolaps para koji se nastanio u Kaliforniji". Daniela Elser je citirala nekoliko kontroverznih odluka za australijske medije, koje su navodno doneli samo kako bi privukli pažnju. Prema njenim rečima, jedina svetla tačka bilo je rođenje male Lilibet.

Harijevi memoari

Princ Hari nedavno je izazvao haos kada je otkrio da piše memoare. Knjiga bi trebalo da izađe kasnije ove godine, a vojvoda od Saseksa će otkriti šta se dešava iza zidina palate, a da ne pominjemo lične "uspone i padove". Želi da u svojoj priči pokaže da "bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo". Da li knjiga neće zvučati kao još jedan napad na kraljicu i da li je Hariju bilo dozvoljeno da je napiše. Čini se da ništa od ovoga nije rasvetljeno. Nije mu potrebna saglasnost kraljice, jer on više nije radni član kraljevske porodice. Osim toga, voli svoju baku i uvek se prema njoj odnosio sa poštovanjem i ljubaznošću.

Komentari (1)
Loading
Zoncha
20.10.2021 09:18

Baš gi žalim,jadničiki...