Slavni glumac PRVI PUT nakon smrti dvogodišnjeg SINA: "Neopisivo sam TUŽAN, ali verujem da postoji DOBRO na ovom svetu"

Vesti 18.10.2022 17:30 0

Američki glumac i komičar Rob Dilejni preživeo je porodičnu tragediju 2018 godine, kada je izgubio dvogodišnjeg sina koji se borio se tumorom na mozgu

Beba

unsplash.com

Dilejni je otkrio da je izgubio sina, ali i da je usled ogromne tragedije otkrio da postoji dobro na ovom svetu.

- Moj sin Henri je preminuo. Pre dve godine, ubrzo nakon njegovog rođena, ustanovljeno je da Henri ima tumor na mozgu zbog kojeg je stalno povraćao i gubio na kilaži. Operacijom je uklonjen tumor i bio je pod terapijom do početka prošle godine. Nažalost, kancer se vratio i on nije mogao da se izbori. Moja žena, njegova braća i ja smo skrhani. Bio je sreća, bio je pametan, zabavan, nestašan...proživeli smo mnogo avantura zajedno, pogotovo kad se vratio kući posle boravka u bolnici. Voleo je život. Sestre, doktori svu koji su pomogli da Henri preživi ostaće moji heroji do kraja života. Neopisivo sam tužan, ali sa sigurnošću mogu da kažem da dobro postoji na ovom svetu - napisao je glumac pre četiri godine.

Slavni glumac PRVI PUT nakon smrti dvogodišnjeg SINA:

Printscreen/Instagram

 

Kako bi se izborio sa gubitkom, sva svoja osećanja, Rob je preneo u knjizi "A Heart That Works" opisivajući kako se osećao kada su njegova supruga i on saznali da njihov sin ima tumor na mozgu i da su šanse za izlečenje minimalne.

Glumac je istakao da je  gubitak sina uticao na celokupan odnos sa njegovom decom.

 

"Sada kada zagrlim svoju decu fizički osećam da su zvezdana prašina koja su trenutno u ljudskom obliku, a koja će jednog dana ponovo postati prašina", rekao je Rob.

 

Takođe je izneo i svoje mišljenje o ljudima koji su želeli da pričaju sa njim o njegovoj tragediji.

"Pre nego što bi bilo šta neko rekao, ja sam već mislio o njemu. Ako me pitaju, to mi omogućava da pričam o njemu barem malo i za mene je to bilo zadovoljstvo".

Rob je u braku sa suprugom Lijom 20 godina. Tokom zajedničkog života su dobili četiri sina.

Komentari (0)
Loading