Lepa Brena slavi 62. ROĐENDAN: Otkrila tajni JELOVNIK pomoću koga je smršala 17 KILOGRAMA koje do dan danas nije vratila

Vesti 20.10.2022 14:24 0

Pevačica Lepa Brena danas slavi 62. rođendan!

Lepa Brena slavi 62. ROĐENDAN: Otkrila tajni JELOVNIK pomoću koga je smršala 17 KILOGRAMA koje do dan danas nije vratila

Printscreen/Instagram/lepabrenaa

Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji "VIP dijeta", u kojoj je pričala o teškim počecima promene ishrane, ali i o ohrabrujućim rezultatima koji su je gurali do samog ostvarenja cilja.

Pevačica Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji "VIP dijeta", u kojoj je s gledaocima podelila što ju je to motivisalo da krene s promenom ishrane, ali i kako su je ohrabrujući rezultati podstakli da dođe do cilja. Za bosanske medije nutricionistkinja Jovana Srejić Ferlug analizirala je ovu proteinsku dijetu zbog koje Lepa Brena izgleda fantastično i u 62. godini.

Reč je o jelovniku koji sadrži tri obroka po danu, a napravljen je za pet dana jer se vikendom može malo opustiti ili kombinovati jela s nedeljnog menija, a o kojoj je hrani tačno reč, možete saznati dalje u tekstu.

- Morate biti zdravi, paziti šta jedete, spavati na vreme, ustajati na vreme, malo trenirati, ali uglavnom se mora živeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički ako hoćete izdržati ovaj ritam i ovaj tempo - izjavila je Brena nedavno za IN Magazin.


Kada je počela da se hrani na ovaj način, za šest meseci je sa 89 kilograma spala na 67. Od tada, pa do danas se pridržava ovog jelovnika. Zahvaljujući njemu, ona ima savršenu liniju, a izgubljene kilograme nikad nije povratila.

Evo kako izgleda plan ishrane Lepe Brene:

Dan 1

Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća

Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari.

Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir sa mladim sirom.

Dan 2

Doručak: salata i 2 kuvana jajeta.

Za salatu je potrebno: 1 šolja kupusa, ½ šolje šargarepe, ½ šolje cvekle, 1 supena kašika ulja.

Priprema salate: nakon što promešate sastojke, prelijte ih uljem.

Ručak: tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća, po izboru.

Večera: salata.

Potrebno je: 1 šargarepa, 1 krastavac, 1 šolja crvenog kupusa, ½ praziluka, 1 šolja zelene salate, rukole, mladog spanaća, 1,5 kašika ulja, ½ kašike limunovog soka, 150 g grilovane piletine/ konzerva tunjevine, šolja jogurta.

Priprema: nakon što sastojke isečete do željene debljine, izmešajte ih i uživajte u zdravom zalogaju.

Dan 3

Doručak: omlet sa brokolijem i sirom.

Ručak: tanjir potaža od povrća, 150 g grilovanog bifteka, sveža salata od povrća.

Večera: mediteranska salata od tunjevine.

Potrebno je: ¼ zelene salate, 100 g paradajza, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 g feta sira, 20 g maslina, ½ kašike origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml sirćeta/limunovog soka, ½ supene kašike ulja, 200 ml jogurta.

Priprema: promešati tunjevinu, zelenu salatu, paradajz, crveni luk, krastavac i papriku. Dodati sir i masline i jogurt. Dodatno promešati, staviti sir, masline i preliti sirćetom ili limunovim sokom.

Dan 4

Doručak: omlet i salata.

Ručak: tanjir potaža, 200 g grilovanog belog mesa, sveža salata od povrća.

Večera: Cezar salata.

Dan 5

Doručak: mafini sa paprikom, pečurkama i jajima.

Ručak: tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća.

Večera: Sezinska vitaminska salata sa kockicama mesa.

Lepa Brena, osim što čuva svoju besprekornu liniju, otkrila je i tajnu dugog braka, u kojem je punih 30 godina.

- Brak nije da ste se venčali pa je muž kupio ženu kao neki ormar, pa jedan dan kada dosadi, dođe mlađa i lepša. Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformiše toliko puta i jako je teško vratiti se u top formu. Da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare ormare, nego da negujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budete oslonac - ispričala je pevačica. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading