"Ženo, imaš li ti decu?": Megan Foks ponovo razapinju, tvrde da je loša MAJKA!

Vesti 21.10.2022 10:31 1

Mnogi veruju da zbog svoje prezaljubljenosti ne viđa decu

"Ženo, imaš li ti decu?": Megan Foks ponovo razapinju, tvrde da je loša MAJKA!

Printscreen/Youtube

Mnogima je delovalo da će rastanak Brajana Ostina Grina i jedne od najlepših žena Holivuda proteći glatko, isplivali su prvi problemi.

Glumac je, naime, objavio na Instagramu svoju fotografiju sa četvorogodišnjim sinom Džornijem u kostimima za Noć veštica, a Megan je prokomentarisala javno.

 

 

- Zašto Džorni mora da bude na ovoj fotografiji? Nije teško iseći je. Ili odabrati fotografije na kojima nisu deca. I ja sam imala divnu Noć veštica s njima juče, ali na mojim profilima na društvenim mrežama ih nema. Znam da voliš svoju decu. Ali ne znam zašto ne možeš da prestaneš da ih iskorišćavaš za Instagram - napisala je Foksova.

Brajan je tada obrisao fotografije i tada su krenule prve glasine kako Megan nikada nije sa svojom decom i da je Brajan taj koji je posvećen roditelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Kada su društvene mreže u pitanju nije nikako pošteđena, te je skoro odgovorila u komentaru ispod svoje slike. 

Korisnik je pitao ima li ona decu na šta je ona burno ali i ironično odreagovala.

- Čekaj, čekaj, čekaj. Ja … imam decu?!?” O moj Bože, znala sam da sam nešto zaboravila. Brzo, neka neko pozove sobaricu u hotelu "Beverly Hills". To je zadnje mesto na kojem se sećam da sam ih videla. Možda ih je neko pretvorio u izgubljeno-nađeno - napisala je Megan. 

Naime Dženifer tvrdi je je svoju decu uvek držala van reflektora i da je oduvek želela da im sačuva intimu i njihov mir, dok njen bivši suprug radi sve obnuto, te ljudi imaju dojam kako je samo on sa njima.

Mnogi tvrde da je ona fokusirana na svoj odnos s Mašin Ganom Kelijem i da je tu kraj njenim interesovanjima.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
11.11.2022 07:34

Kad ga vidis pitas se u sta je zaljubljena. Treba joj oduzeti decu ako ih zapostavlja. Sumnjivo je i njeno odevanje i ponasanje u prisustvu dece. Nije kredibilna ni pouzdana.