"Ženo, izgledaš kao BARBIKA": Adel oduševila savršenom LINIJOM, na najnovijim fotografijama je jedva PREPOZNAJEMO

Vesti 22.10.2022 22:23 0

Pre par godina je oduševila svojim transformacijom kada je smršala više od 40 kilograma, a dijeta koje se pridržavala je i danas najveći hit među ženama

"Ženo, izgledaš kao BARBIKA": Adel oduševila savršenom LINIJOM, na najnovijim fotografijama je jedva PREPOZNAJEMO

Printscreen/Youtube

Sudeći prema poslednjim fotografijama, Adel ne samo da uspeva da održi perfektnu liniju, nego iz dana u dan izgleda sve bolje. 

Adel je pozirala sa svojim partnerom Ričem Polom i poznatim komičarem i glumcem Kevinom Hartom, koji je na društvenim mrežama podelio njihovu zajedničku fotografiju.


Mnogi su pohvalili izgled popularne pevačice, a očito je da deluje i gotovo neprepoznatljivo. „Prokletstvo, pogledaj Adel“, „Adel je tako lepa“, „Izgleda savršeno“, „Divim se Adel zbog njene upornosti“, ređali su se komentari. Adel je liniju dovela do savršenstva zahvaljujući sirtfood dijeti koja zabranjuje konzumaciju prerađene hrane, šećera, punomasnih mlečnih proizvoda i velike količine skroba. Adel je u intervjuu za Vogue izjavila da ne praktikuje povremeni post, što je popularan način za mršavljenje.


Nakon što je smršala, desile su joj se mnoge lepe stvari u životu, a već godinu dana srećno je zaljubljena u Riča, kojeg je takođe dugo skrivala od javnosti. Veoma je srećna sa njim, a u jednom intervjuu je stidljivo otkrila da bi volela da zasnuje porodicu i uda se za njega.
 

 

Komentari (0)
Loading