On je najbolji teniser SVIH VREMENA, a ona njegova najveća PODRŠKA: Evo kako su se upoznali Nole i Jelena

Vesti 20.10.2021 19:45 0

Oni su srodne duše koje su se srele

On je najbolji teniser SVIH VREMENA, a ona njegova najveća PODRŠKA: Evo kako su se upoznali Nole i Jelena

Profimedia

 

Novak Đoković je od 8. marta 2021. godine i zvanično najbolji teniser svih vremena, nadmašivši Rodžera Federera po broju nedelja na prvoj poziciji ATP liste. U ostvarenju životnog cilja o kome je snevao još dok je bio dečak, Novak je imao bezuslovnu podršku porodice - majke Dijane, oca Srđana, braće Marka i Đorđa, a od 2005. godine i njegove Jelene.

Tada je njihova ljubavna priča počela. Novak je imao tek 17 i puno snova, a Jelena, koja je 11 meseci starija od njega, takođe se bavila sportom. Kao i većina tadašnjih tinejdžera, upoznali su se u zajedničkom društvu, a sport, kao prva tačka koja ih je vezivala, nije ostao njihova jedina zajednička tema. Novak je nebrojeno puta istakao da je Jelena njegova srodna duša, a to što su se sreli još dok je krčio svoj put, dokazalo mu je da je njihova ljubav prava.

- Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - rekao je Novak jednom prilikom.

Do prvih problema u vezi došlo je sa Jeleninom selidbom u Italiju zbog studija. Zbog obaveza i nedostatka novca nisu moglu da se viđaju koliko su želeli, a vezu na daljinu su održavali sve dok Jelena nije završila fakultet.

Novak je Jelenu zaprosio 2013. godine, a godinu dana kasnije venčali su se na Svetom Stefanu. Najlepše vesti stigle su samo četiri meseca kasnije - 21. oktobra 2014, Jelena je u Monte Karlu rodila sina Stefana. Tri godine kasnije u porodicu Đoković stiglo je slatko pojačanje - ćerka Tara. 

Komentari (0)
Loading