Nina Badrić je smršala 20 KG uz pomoć ovog JELOVNIKA: Izbacila je samo JEDNU namirnicu i to omiljenu među Srbima

Vesti 26.10.2022 09:40 0

Nina Badrić izgubila je čak 20 kilograma, i sa 83 kg, koliko je imala, smršala na 63 kilograma.

Nina Badrić je smršala 20 KG uz pomoć ovog JELOVNIKA: Izbacila je samo JEDNU namirnicu i to omiljenu među Srbima

Printscreen

Pevačica Nina Badrić poslednjih meseci nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, zbog čega je odlučila da se reši kilograma za koje je smatrala da su joj višak i koji su joj smetali.

Nina je promenila način ishrane i u potpunosti izbacila iz jelovnika jednu namirnicu - meso. Iako je bila veliki gurman, pevačica je odlučila da se odrekne svojih omiljenih specijaliteta i to joj je, kako kaže, pomoglo da smrša 20 kilograma.

- Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - otkrila je šarmantna hrvatska pevačica za "Informer".

U početku joj je, priznaje, bilo teško da se pridržava novog režima ishrane, ali se sada u potpunosti navikla na takav način života i meso joj, kaže, uopšte ne fali.

- Nije mi bilo lako, zato što sam navikla da jedem meso i mesne prerađevine. Ali kada sam posle samo nekoliko dana uvidela da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale - objasnila je Nina, koja je, pored toga što je prestala da jede meso, testo i slatkiše svela na minimum.

- Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice - rekla je za pomenuti medij pop zvezda, na čijem meniju sada ima najviše povrća.

- Povrće jedem u neograničenim količinama. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. I voće jedem svaki dan, ali umereno, zato što ima dosta šećera. U jelovnik sam uvrstila i potaž od brokolija, bundeve i drugog povrća. Prija mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti - zaključila je ona

Jelovnik Nine Badrić

Doručak: Ovsene pahuljice sa crvenim voćem

Ručak: Grašak i šopska salata

Večera: Potaž od brokolija

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading