Treći put je proglašena za NAJSEKSEPILNIJU ženu sveta: Jedna je od najuspešnijih GLUMICA u Holivudu i titula je apsolutno ZASLUŽENA

Vesti 27.10.2022 20:00 0

Treći put se glumica našla na vrhu liste za najseksi ženu sveta

Treći put je proglašena za NAJSEKSEPILNIJU ženu sveta: Jedna je od najuspešnijih GLUMICA u Holivudu i titula je apsolutno ZASLUŽENA

Printscreen/ Instagram

Slavna glumica Margo Robi definitivno ima razloga za slavlje. Poznato australijsko izdanje časopisa Maxim objavilo je svoju godišnju listu Hot 100 za 2022. godinu. Margo Robi je treći put ponela laskavu titulu najseksi žene sveta, prema magazinu Maxim.

Popisali su najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Iako se na njihovoj listi nalazi dosta predvidljivih imena, neka su uspela da iznenade.

Na vrhu njihove liste tako se našla 32-godišnja glumica Margo Robi. Njena holivudska karijera nastavlja uzlaznom putanjom uoči izlaska najnovijeg filma "Babylon".

Ovo je rekordni treći put da je Robi, koja je do sada glumila uz neke od najuspešnijih glumaca na svetu, dospela na vrh Hot 100.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAXIM Australia (@maxim_aus)

 

Na drugom mestu našla se fudbalerka Sem Ker, a na trećem mestu Maximove liste našla se australijska teniserka Eš Barti.

Glavni urednik Maxima, Santi Pintado rekao je da njihova lista nastavlja da slavi izvanredne žene. Naglasio je da su one ove godine uticale, impresionirale ili uticale na nas svojom sklonošću, intelektom, humorom, naslovima, drskošću i sveukupnim megatalentima.

- Ove godine konačna lista najuticajnijih, najuspešnijih, najmoćnijih, najzanimljivijih, talentovanih i najlepših žena Australije sadrži eklektičnu mešavinu imena visokog profila. To su Margo Robi, Sam Ker, Grejs Tejm, Aš Barti, Sara Snuk, Sogi Monk, Trejsi Grimšav… - Pintado.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading