Kao FENIKS, buran život POP ZVEZDE: Do juče bez kontrole nad svojim ŽIVOTOM, a danas vozi auto od 150.000!

Vesti 21.10.2021 16:14 0

Američka pevačica Britni Spris bila je jedna od najuspešnijih muzičarki dugi niz godina, ali se vremenom pokazalo da živi u zlatnom kavezu i da njen otac odlučuje o njenom poslu i privatnom životu

Britni Spirs

Tanjug/Ap

U početku je plavuša negirala sva nagađanja okoline i svojih obožavalaca, ali je ove godine odlučila da prekine ćutanje i brani svoja prava na sudu. Svetlo za celu aferu sada pokušava da donese novi dokumentarac Britni vs. Spirs na Netfliksu, što će pevačici vratiti slavu i sjaj.

Ne tako davno, Britni Spris je još uvek bila na muzičkim listama, a svi pop pevači pokušavali su da se približe njenom uspehu. Iako je plavuša 2007. godine prošla kroz izuzetno buran period, tokom kojeg je, između ostalog, obrijala glavu, ali se kasnije vratila na vrh i rasprodala koncertne arene širom planete. Poslednjih nekoliko meseci njena jedina pozornica bila je sudnica u kojoj se bori za sopstveni život.

Britni želi nazad svoj život

O životu Britni Spirs već je napisano nekoliko dokumentarnih filmova koji su pokušali da približe život ove pop ikone. Međutim, Britni nikoga od njih nije ovlastila, pa je uvek bilo upitno šta je prava istina. Prilikom kreiranja slike Britni vs. Netfliks, Netfliks je odlučio da pokaže Britni kako je svi volimo i izbegne kadrove koji bi neprikrili.

U ovom dokumentarcu ne očekujte snimke iz noći kada je Britni obrijala glavu. Međutim, izgubila je život baš kada je raskinula sa bivšim mužem Kevinom Federlajn. Uprkos činjenici da je u medicinskom izveštaju, kojim je odobreno starateljstvo, pisalo da Britni nije mogla da radi ili odlučuje o svom životu, u to vreme je mogla da snimi i izda album "Blackout" , koji se i dalje smatra njenim najboljim studijskim albumom.

Prema svedočenjima u dokumentarcu, već 2007. pevačica je znatno prekinula odnose sa porodicom i komunicirala je samo sa majkom. Njeni roditelji su se razveli 2002. godine. Ipak, 1. februara 2008, Britni je konačno poverena na privremenu brigu o svom ocu. Konačno je trajalo 13 dugih godina.

Vratite se na vrh

Niko danas ne zna kako bi danas izgledala Britnina karijera da joj nikada nije oduzeto pravo. Činjenica je, međutim, da je pod "vladavinom" svog oca mogla ponovo da se vrati na scenu i pokupi jednu muzičku nagradu za drugom.

Jedan od vrhunaca karijere ove pevačice je rezidencijalni šou u Las Vegasu pod nazivom "Piece of Me", gde je bila od 2013. do kraja 2017. Otpevala je ukupno 248 koncerata koje je pratilo više od 900.000 gledalaca. Pre toga, talentovana Amerikanka je sedela u žiriju američke verzije emisije IKS-Faktor, za koju je prikupila rekordnu naknadu od 15 miliona dolara .

Ubrzo nakon što je Britni prekinula veridbu u Las Vegasu, najavljena je potpuno nova emisija "Domination", sa kojom se Britni trebala vratiti u Vegas početkom 2019. Britni je za jednu predstavu trebala uzme 507.000 dolara , što bi je učinilo najboljom umetnicom u Las Vegasu Vegas. Međutim, oko mesec dana pre prvog koncerta, Britni je najavila muzičku pauzu i otkazala planirane nastupe u Vegasu.

Zvanični razlog bili su zdravstveni problemi njenog oca. - Pre nekoliko meseci, moj otac je bio hospitalizovan i skoro je umro. Svi smo zahvalni što je živ izašao iz toga, ali ima još dug put do oporavka. Morala sam da donesem tešku odluku i potpuno se posvetim porodici u ovom trenutku - napisala je Britni na Instagramu . U ovom periodu, međutim, fanovi Spirs su počeli sve više da spekulišu o tome šta je pravi razlog zašto se njihova omiljena osoba povukla u drugi plan.

Kraj pop legende?

Pevačica se nekoliko puta suočila od 2008. godine, ali nije komentarisala očevo starateljstvo niti se žalila u javnosti. Tokom junske izjave na sudu, priznala je da je dugo godina ćutala jer se plašila da joj ionako niko neće verovati. - Želim da se ovo starateljstvo završi. Zaslužujem da živim svoj život. Nisam srećan. Ne mogu da spavam, užasno sam ljuta i plačem svaki dan - navodi se u dokumentarcu Netfliksa.

Međutim, u filmu možete videti više dokaza da je, izvan vidokruga medija i javnosti, Britni nekoliko puta pokušala da zatraži promenu staratelja. Ljudi iz njenog tima koji je prate na turneje čak tvrde da su je jedino zanimali uvek njeni sinovi i da njen otac više neće biti njen staratelj. Međutim, sve sudske potvrde proglasile su je nesposobnom da izabere svog zastupnika, pa su stoga sve njene žalbe do 2021. ignorisane.

Jedan od razloga zašto se Britni nakon toliko godina odlučila za borbu je i činjenica da bi volela da se uda za svog dečka Sema, sa kojim bi volela da dobije dete. Međutim, to onemogućava ugovor o starateljstvu. Jedna od retkih stvari nad kojima Britni ima potpunu kontrolu su njene društvene mreže, koje u vreme pritvora nisu bile predmet ugovora.

Britni je nekoliko puta rekla da se jedino ona oseća slobodnom dok vozi automobil. Međutim, ovo joj je takođe zabranjeno od 2008. godine. U dokumentarcu videćete kratki snimak gde je Britni dozvoljeno da vozi automobil, u čemu ona mnogo uživa. Ovih dana, međutim, Britni već vozi svoj beli mercedes vredan oko 150.000 dolara , očigledno slaveći činjenicu da je njen otac Džejmi Spirs dao ostavku na pritvor.

Komentari (0)
Loading