Smuvala je najboljeg HOLIVUDSKOG frajera i povukla se iz sveta GLUME: Eva ipak odbija da se uda za Rajana Goslinga, a razlog je samo JEDAN

Vesti 29.10.2022 09:51 0

Jedna od najpoželjnijih glumica na svetu, čuvena Eva Mendez izjavila je da je njen dom čine njen čovek i njihovo dvoje dece

Rajan

Profimedia

Eva i Rajan Gosling upoznali su se 2011. godine na snimanju krimi filma "The Place Beiond the Pines" - prvo su radili zajedno i postali par tokom snimanja. Ali od početka su veoma rezervisani prema otkrivanju detalja svoje veze.

Naravno, poznato je da imaju dve ćerke, Esmeraldu Amadu, rođenu 2014. i dve godine mlađu Amadu Li. Kao porodica, drže se podalje od reflektora, ali u novinskim intervjuima ne mogu u potpunosti da izbegnu privatna pitanja, pa se ponešto o njihovoj porodičnoj dinamici ipak može saznati.


Tako je Eva otkrila za Forbs da u njihovoj kući nema muških i ženskih poslova i da je Rajan taj koji većinu vremena kuva. "Nisam baš kuvar - to prepuštam Rajanu. Nadam se da će ovo pokazati mojim devojčicama da ne postoje rodne uloge i da niko ne mora da se drži te ideje. Mi smo partneri i svi u porodici dele posao kao partneri, ne samo Rajan i ja, već i deca“, rekla je ona. "To je svakodnevni timski rad, naizmenično radimo različite stvari i nema muških i ženskih poslova, mislim da to stvara ravnotežu i harmoniju."

 


U intervjuu za GK, Gosling je otkrio da je neverovatno srećan sa svojom porodicom. „Celog života slušamo kako je kad dobijete decu i svi ovi klišei su potpuno istiniti. Osećao sam da će sve biti drugačije, ali dok to ne doživite, nema šanse da razumete o čemu ljudi pričaju. "Jedino što znam je kako je imati svoju decu. A u mom slučaju, Eva je mama iz snova, a oni su deca iz snova, i sve je kao san koji sanjam. Čini mi se da sanjam sve to. Osećam se tako srećno... U takvom haosu koji volim. Nekada sam se stavljao u situacije koje su na neki način haotične. Sada imam to kod kuće i ne moram da ih tražim više“.


  

 

Zašto onda Eva ne veruje u brak?


Glumica se jednom prilikom otvorila i otkrila svoja razmišljanja o instituciji braka – priznala je da ne veruje u to jer je koncept zasnovan na staromodnim verovanjima. „To je veoma zastarela, arhaična kreacija“, rekla je ona. "Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči. Eva kaže da voli starije parove koji nisu u braku. "Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: To je moj dečko."

Tokom godina, bilo je nekoliko glasina da se holivudski par zaista venčao, ali su to uvek poricali. Eva je čak jednom priznala da sebe nikada nije doživljavala kao porodičnu ženu. Sve dok nije upoznala Goslinga. „Nikad ranije, dok se nisam zaljubila u Rajana, nisam želela decu. Nekako je ispalo da sam prvo rodila sa 40, a drugo u 42. Uspela sam da ostvarim karijeru, a onda se fokusiram na porodicu.
 

Komentari (0)
Loading