Najstariji sin Bekama šokirao svet: Javno podelio fotografiju supruge u TOPLESU (FOTO)

K.Ć. Vesti 30.10.2022 11:40 1

Bruklin Bekam je podelio kolekciju fotografija svoje supruge Nikole Pelc - uključujući veoma drsku fotografiju glumice u toplesu koja rukama prikriva svoje grudi

Shutterstock

Shutterstock

Bruklin je najstarije dete Viktorije i Dejvida Bekama. On je na svom Instagram profilu podelio vest da su on i njegova supruga već tri godine zajedno, a jedna fotografija je šokirala sve. Ranije ove godine Bruklin se venčao sa milijarderkom, naslednicom i glumicom.

Na jednoj od fotografija možemo videti Bruklina u boksericama i njegovu suprugu u toplesu.

"Ne mogu da verujem da su prošle 3 godine, osećam se kao da te poznajem ceo život", napisao je Bruklin ispod slike koje je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Najstariji sin Bekama šokirao svet: Javno podelio fotografiju supruge u TOPLESU (FOTO)

Printscreen/Instagram

 

"Srećna godišnjica mojoj drugoj polovini, mom najboljem prijatelju i mojoj prelepoj ženi bez koje ne bih mogao da zamislim ovaj život."

Nikola je podelila istu fotku u toplesu na svom Instagram nalogu između ostalih – ali obojenu verziju slike – i napisala: "Srećne 3 godine bebo. Svakim danom se sve više zaljubljujem u tebe. Tako sam srećna što te imam za supruga."

Voljeni par se venčao u aprilu ove godine, dok je čitav niz poznatih ličnosti posmatrao kako razmenjuju zavete na mladinom raskošnom porodičnom imanju.

Bruklin je još u julu 2020. godine zaprosio milijarderku - kleknuvši na jedno koleno sa prstenom za koji se veruje da vredi oko 200.000 dolara.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
zora
30.10.2022 14:08

Vidi se koliko je neodgovoran i nezreo. A od cijeg rada oni zive? Tata i mama su od njega napravili radnika ili parazita?