Abortus joj je SPASIO život: Popularna PEVAČICA imala tri spontana pobačaja, zbog jednog je malo falilo da UMRE

Vesti 30.10.2022 22:00 0

Američka pevačica je prošla kroz bolno iskustvo i jedva su joj spasili život

Abortus joj je SPASIO život: Popularna PEVAČICA imala tri spontana pobačaja, zbog jednog je malo falilo da UMRE

Printscreen/Instagram

Poznata pevačica Halsi (27) rodila je prvo dete u julu 2021. godine, ali je prvi put progovorila o bolnim trenucima kroz koje prošla sa svega 24 godine.

Haisi je jedna od retkih žena kojoj je abortus spasao život. Zbog komplikovane situacije kada je ostala u drugom stanju, ona je prošla muke, pa je odlučila da ispriča o svom stavu o pobačaju.

- Mogućnost abortusa spasila mi je život i omogućila mom sinu da dobije svoj. Svaka osoba zaslužuje pravo na izbor kada će, hoće li i kako doživeti ovo opasno iskustvo koje menja život. Držaću svog sina jednom rukom, a drugom ću se boriti za prava svom snagom - dodala je.

Pre nego što je rodila sina prošla je kroz tri pobačaja, zbog jednog je mogla da umre.

- Činilo se okrutnom ironijom da sam mogla sa lakoćom zatrudneti ponovno, ali sam se borila da održim trudnoću. Jedan od mojih spontanih pobačaja zahtevao je 'naknadnu negu', što je nežan način da mi kažu da ću morati da abortiram jer moje telo nije moglo samo u potpunosti prekinuti trudnoću. Da nisam abortirala rizikovala bih da dobijem sepsu - napisala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Kaže da je plakala tokom celog zahvata jer su "očajnički želeli prekinuti trudnoću" koja joj je ugrožavala život.

- Bila sam uplašena i bespomoćna. Bila sam spremna na najgore. Dala sam detaljna upustva u vezi s doniranjem mojih organa ako umrem. Ali na svu sreću preživela sam i dobila novu šansu da živim i dobijem divnog sina - otkriva pevačica, prenosi Yumama.

Komentari (0)
Loading