Šeron Stoun ZABRINULA fanove: "Imala sam još jednu POGREŠNU dijagnozu, a imam TUMOR koji mora da se IZVADI"

Vesti 02.11.2022 08:52 0

Obožavatelji su ozbiljno zabrinuti za zdravstveno stanje glumice, nakon što je otkrila da ima tumor

Šeron Stoun ZABRINULA fanove: "Imala sam još jednu POGREŠNU dijagnozu, a imam TUMOR koji mora da se IZVADI"

Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun obavestila je pratioce na Tviteru da ima tumor koji treba da se ukloni.

„Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netačnu proceduru. Ovaj put dupla epiduralna. Kako se bol pogoršavao, otišla sam po drugo mišljenje: imam veliki fibroidni tumor koji treba da se ukloni. Posebno dame: nemojte se pretvarati da nije važno, potražite drugo mišljenje. To može da vam spasi život. Trebaće mi četiri do šest nedelja da se potpuno oporavim. Hvala svima na brizi. Sve je dobro", napisala je ona.

Fibroidi su inače nekancerozne izrasline koje se razvijaju u ili oko materice. Izrasline se sastoje od mišićnog i fibroznog tkiva, a njihove veličine su različite. Ponekad su poznati kao fibroidi materice ili lejomiomi. Mnoge žene nisu svesne da imaju miome jer nemaju nikakve simptome.

Šeron Stoun (64) jedna je od najpopularnijih glumica na svetu, a devedesetih je bila seks ikona. Međutim život joj se naglo promenio kada je 2001. doživela moždani udar. Ponovo je morala da uči da priča, hoda, piše i glumi,a ono što je posebno važno je činjenica da se ceo njen pogled na život potpuno izmenio.

Šeron Stoun ZABRINULA fanove:

Profimedia

 

Veliku pažnju je izazvala i kada je rekla da je Holivud okrutno mesto kada su u pitanju standardi ženske lepote. Ona je dodala da se više ne traži od nje da glumi jer nije lepa i mlada i da se oseća odbačenom od industrije kojoj je celog života pripadala.

Šeron Stoun ZABRINULA fanove:

Profimedia

 

Otkrila je da je jednom čak izgubila ljubavnog partnera zbog odbijanja botoksa. Naime, ona je u intervjuu za Vogue Arabia pričala o tome kako su njen ljubavni, ali i poslovni život patili jer nikada nije želela da puni svoje lice botoksom, filerima i ide pod nož plastičnih hirurga.

Iako priznaje da je to bio udarac za njen ego, Šeron ipak smatra da je donela pravu odluku. Prema mišljenju stručnjaka, botoks nije bezbedan za pacijente sa neurološkim oštećenjima, pa se Šeron ponašala odgovorno prema sopstvenom zdravlju.

"Ako za drugu osobu nisam ništa više od lepog lica, onda neka prnađe izlaz iz mog života", zaključila je glumica.

Komentari (0)
Loading