OGLASIO SE I GLAVNI POLICAJAC Odakle Aleku Boldvinu PRAVI pištolj na snimanju filma?!

Najžena Vesti 22.10.2021 12:35 0

Glumac Alek Boldvin (68) sasvim slomljen nakon strašne tragedije prilikom koje je usmrtio direktora fotografije Halinu Hačins (42), a teško ranio reditelja Holea Souza (48)

OGLASIO SE I GLAVNI POLICAJAC Odakle Aleku Boldvinu PRAVI pištolj na snimanju filma?!

Profimedia

Glumac Alek Boldvin je slučajno na setu tokom snimanja filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu iz replike pištolja.

- Njih dvoje su zadobili prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije.

Nakon što je Alek ranio Halinu, ona je helikopterom prevezena u bolnicu, ali doktori su mogli samo da ustanove smrt.

Boldvin (68) je sam došao u policijsku stanicu i plačući dao izjavu.

ODAKLE PRAVI PIŠOLJ NA SNIMANJU FILMA?

Izgleda da je za snimanje filma korišten pravi pištolj, ali je trebao biti napunjen "ćorcima", međutim još nije jasno da li su u njemu bili pravi meci ili situacija sa "ćorcima" nekako izmakla kontroli.

Još nije ni istražen razlog zbog kojeg je Boldvin pucao u osobe koje nisu bile deo glumačke ekipe, ali lokalna policija ispituje slučaj, a krivična prijava nije podneta.

Prema istražiteljima, izgleda da je scena koja je snimana uljučivala upotrebu vatrenog oružja kada se desila nesreća. Detektivi istražuju kako i koja je vrsta projektila ispaljena-  rekao je potparol šerifa Huan Rios.

Komentari (0)
Loading