Dženifer izgleda BESNO, a Ben ima OSMEH na licu: Pojavili se NOVI detalji njihovog braka, oni tvrde da su osuđeni na PROPAST

Vesti 04.11.2022 22:05 1

Ben Aflek prvi put je viđen u javnosti sa osmehom od venčanja sa Dženifer Lopez. Mnogi smatraju da je brak sa pevačicom najgora stvar koja mu se desila.

Dženifer izgleda BESNO, a Ben ima OSMEH na licu: Pojavili se NOVI detalji njihovog braka, oni tvrde da su osuđeni na PROPAST

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni su u šopingu sa njenim sinom. Ovo je prvi put da su paparaci fotografisali Bena sa osmehom od kako se venčao sa Dženifer, što je dodatno podgrejalo glasine da je njihov brak osuđen na propast.

Par je snimljen ovog vikenda u kupovini u kalifornijskom gradu Kluveru Sitiju i s njima je bio Dženiferin sin Maksimilijan (14). Prvo su kupovali namirnice u trgovini, a potom su svratili po nove igrice. Na kraju su se počastili kafom i krofnama.

Dok je Bena sve to radovalo i nije skidao osmeh s lica, Dženifer je izgleda neraspoloženo i ljuto. Mnogima je to privuklo pažnju jer je ranije uvek on bio smrknut.

Američki mediji su se nedavno raspisali o braku pevačice i glumca tvrdeći da ona „poteže sve konce kao da je Ben njena lutka“.

- Svi, uključujući Bena, znali su šta bi venčanje s Dženifer značilo, ali teško je verovati da je on 100 posto srećan kad je tako vidno nesrećan i izgubljenog pogleda - rekao je izvor za magazin Heat.

- Ljudi poput Meta Dejmona i njegovog brata Kesija odmahuju glavama i nadaju se da će se izvući iz toga. Jadnik izgleda kao da će svaki čas briznuti u plač - ispričao je izvor.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
27.11.2022 08:00

Na gornjoj slici joj pantalone uzasno stoje.