Obeležile su je PLASTIČNE operacije i TEŽAK ljubavni život: Nina je pričala i da je OTAC zlostavljao, a on je sve porekao

Vesti 05.11.2022 12:01 0

Život Nine Morić obeležili su skandali, jednom prilikom je svog oca optužila za zlostavljanje, a postala je i zavisna od plastičnih operacija.

Obeležile su je PLASTIČNE operacije i TEŽAK ljubavni život: Nina je pričala i da je OTAC zlostavljao, a on je sve porekao

Printscreen/ Instagram

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Nina Morić godinama živi i radi u Italiji, a trenutno uživa u ljubavi sa hirurgom Karlom Galatom. Njen život oduvek intrigira javnost, a neretko se nalazi na meti krtika zbog preteranih estetskih korekcija.

Prošle godine se pojavila na jednoj modnoj reviji gde je prošetala pistom, a kao poseban gost pored nje se pojavio i njen bivši suprug Fabricio Korona sa kojim iz 13 godina dugog braka ima sina Karlosa. Posle burnog odnosa, bivši supružnici su ipak uspeli da izglade odnos.

Iako je jedno vreme o majci i Karlos pričao brojne loše stvari, manekenka je uspeli da pridobije opet ljubav svog sina, te su uspeli da prevaziđu sve nesiglasile i da se pomire.

Proboj na svetsku scenu

Nina se 1995. godine pojavila u spotu za hrvatskog muzičara Tonija Cetinskog. Potom je 1996. godine učestvovala na takmičenju Elite Look of the Year i osvojila drugo mesto, a nakon čega je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu. Na istom takmičenju 1998. je osvojila prvo mesto, a sa 18 godina je počela da "radi" na svom izgledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

 

Dok je radila u Los Anđelesu 1999. godine, dobila je ulogu u hit spotu Rikija Martina „Livin’ La Vida Loca“. Iste godine objavila je svoj debi singl kao pevačica, ali zbog neuspeha album nikada nije snimljen. Takođe ju je odabrao Džim Keri za glavnu žensku ulogu u nastavku filma „Maska“ iz 1994. godine, ali su pregovori propali.

Oputžila oca za fizičko i seksualno zlostavljanje

Svojevremeno je tvrdila da ju je otac psihički i fizički zlostavljao, te da se zbog toga sa svega 12 godina samopovređivala, kriveći sebe za sve što se dešava. Međutim, njen otac je sve porekao i potražio pravdu na sudu. Ima dve sestre sa kojima je odrasla, ali međusobno nisu bliske.

Buran ljubavni život

Za Fabricija Koronu, poznatijeg kao "kralj paparaca" se udala 2001. godine. Fabricio je optužen da je ucenjivao poznate ličnosti među kojima su bivši portparol italijanske vlade Silvijo Sircano, koga je slikao dok je razgovarao sa prostitutkom-transvestitom, Silvio Berluskoni, fudbaleri Frančesko Toti, David Trezege i mnogi drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

 

Zbog toga je završio u pritvoru, a Nina je podnela zahtev za razvod braka, nakon čega joj je pripalo 50 posto vlasništva u Koroninoj paparaco agenciji. Samo nekoliko meseci posle razvoda bivši partneri su usnimljeni na Siciliji, spekulisalo se o njihovom pomirenju, ali su njihove nasilne svađe isplivale u javnost, zbog čega je reagovala i policija.

Novac je u poslednje vreme najčešće zarađivala u rijaliti programima, a bivšeg muža je optužila da nije plaćao alimentaciju. Takođe, da ova manekenka posrće sve više dokaz su i fotografije iz noćnog provoda na kojima je u vidno alkoholisanom stanju. Mnogi dele mišljenje da je operacijama uništila svoju prirodnu lepotu.

Nakon dva meseca veze, 2013. se tajno udala za milanskog biznismena Masimilijana Dosija, ali im je brak potrajao isto koliko i romansa pre stajanja na ludi kamen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

 

Sve je iznenadila postupkom kada se pojavila kao gošća i u italijanskom "Velikom bratu", kako bi se suočila sa dečkom Luiđijem Marijom Favolosom, jer je on u rijalitiju izneo mnogo detalja iz njenog privatnog života. Upravo on ju je jednom prilikom i pretukao, a jezive fotografije njenog modrog tela su obišle društvene mreže.

Digla ruku na sebe?

Iako se spekulisalo da je 2009. godine pokušala da se ubije, ona je tada istakala da je samo popila veći broj tableta za spavanje. Bila je i osumnjičena 2012. da je krijumčarila narkotike iz Južne Amerike u Italiju, ali je nakon saslušanja puštena na slobodu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading